Pinterest Adverteren

{interest logo

Word dé inspiratiebron van jouw doelgroep

Op het grootste online prikbord ter wereld doen dagelijks miljoenen Nederlanders inspiratie op. Inspiratie over eten, reizen, mode, fitness, wonen, en noem maar op. Het is maar net waar je interesse ligt. Actief zijn op Pinterest is dus dé manier om jouw doelgroep te inspireren, om top of mind bij hen te worden, en om uiteindelijk een ijzersterke band met hen te creëren. Het gevolg hiervan? Trouwe klanten en verkoopcijfers die door het dak gaan. 

 

Meer weten over Pinterest? Lees onze blog over een winnende Pinterest strategie.

Waarom adverteren op Pinterest?

Klinkt allemaal mooi, maar laten we realistisch blijven. Je gaat je doelgroep niet snel bereiken door alleen een Pinterest account aan te maken en wat toffe pins te delen. Met Pinterest Adverteren bereik je jouw doelgroep wel meteen! Wij vertellen je hoe het werkt.

1. Specifiek targeten op interesses en zoekwoorden

Wie lid wordt van Pinterest, vult direct zijn of haar interesses in. Een cadeautje voor ons, want zo weten wij precies aan wie wij jouw advertentie het beste kunnen laten zien. Op Pinterest kun je dus 100% relevant zijn voor je doelgroep. Pinterest is ook een zoekmachine, en gebruikers van het platform voeren zoekopdrachten uit net zoals op Google. Hoe mooi is het dan dat je ook op Pinterest kan adverteren op zoekwoorden? Adverteren op Pinterest werkt als het ware als een combinatie tussen adverteren op Facebook, en adverteren op Google.

2. Wat je doelstelling ook is: Pinterest adverteren is de way to go

Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten, als merk herinnerd wilt worden, meer websitebezoekers wilt, producten wilt verkopen, of een kick krijgt van heel veel views op je (video)pin: voor al deze doelstellingen zit je goed op Pinterest! Je kunt met Pinterest advertenties mensen in één klik doorsturen naar een pagina binnen jouw website. Ben jij klaar om jouw verkoopcijfers door het dak te zien gaan?

3. Altijd leuk: de kosten zijn laag!

Omdat het nog maar weinig gedaan wordt, is adverteren op Pinterest goedkoop. Kijk, daar worden we blij van. Om het even concreet te maken: al met een paar euro kan jouw pin al tienduizend keer worden getoond aan je doelgroep

Afbeelding pinterest adverteren telefoon
bloggen voor google

2Bfound = jouw partner in Pinterest

Wij houden van ons vak: van online marketing, van social media, en van knallen met Pinterest. Al meerdere 2Bfound klanten hebben met onze hulp fantastische resultaten behaald met Pinterest advertising. Wil jij dit ook? Neem dan contact op met de vakidioten van ons social media advertising bureau, of pak lekker door en vraag meteen een offerte aan!

Offerte Pinterest ads

Klantbeoordelingen

Pinterest adverteren wordt beoordeeld met een 8.3 door 27 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-12-21

De belangrijkste Facebook Advertising trends voor 2022

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2022 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
Contentkalender 2021 Template
01-11-21

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2022 template van 2Bfound! Lees meer
Benieuwd wat jij kan bereiken met Pinterest Adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing
Thijs de Rooij
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)