Onze Cases

diamant - 2Bfound

Door de jaren heen hebben we met tientallen bedrijven mooie resultaten behaald. En daar zijn we trots op! Bekijk hieronder een selectie van de cases waaraan we hebben gewerkt.

klantcase brandblusser xl

Brandblusser XL

Brandblusser XL is onderdeel van Polmai Brandbeveiliging uit Barendrecht. De webshop verkoopt brandblussers en andere producten voor brandveiligheid. Sinds 2015 werkt 2Bfound samen met BBXL en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste online spelers in de brandbeveiliging.

Bekijk de case
videocase met Jasper Kleingeld van Fortune Factory

Fortune Factory

Een geschenkenwebshop zonder online marketing bestaat niet, zo dacht ook Jasper van Fortune Factory. Zij beheren verschillende webshops in de bijzondere relatiegeschenken branche, waarvan Geluk.com de grootste is. Via via kwam hij bij 2Bfound terecht en sindsdien hebben we al heel wat mooie resultaten geboekt met de inzet van Google Ads (Search & Shopping), Zoekmachine Optimalisatie en Contentmarketing.

Bekijk de case
videocase met Jeroen Coenen van Credo Ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan is specialiseerd in het schrijven van ondernemingsplannen op maat. In 2013 klopte Credo aan bij 2Bfound met de vraag hoe te zorgen voor meer offerteaanvragen via de website. Daar wisten wij natuurlijk wel raad mee. We hebben toen direct een SEO adviesrapport voor ze opgesteld en deze uitgewerkt op de website. Enige tijd later gingen we ook aan de slag met Google Ads en hebben we samen voor een flinke toename in offerteaanvragen gezorgd!

Bekijk de case
videocase met Jeroen van den Berg van JB Productions

JB Productions

JB Productions is een artiestenbureau voor het boeken van kindershows, live bands, acts, presentatoren & bekende artiesten. In 2014 kregen wij de vraag om te zorgen voor meer online groei. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en hebben we al heel wat mooie resultaten voor hun mogen boeken. Jeroen, eigenaar van JB Productions, vertelt je er alles over in deze videocase!

Bekijk de case
klantcase solo gietvloeren

SOLO Gietvloeren

In 2014 kwam SOLO bij 2Bfound met de vraag om meer offerteaanvragen te genereren via de website. Om dit te bereiken hebben we een online marketing strategie (met daarin: SEO, SEA, Content- en Social media marketing) uitgewerkt en de site technisch geoptimaliseerd. Dit heeft voor een flinke toename in offerteaanvragen gezorgd.

Bekijk de case
klantcase webshop club champagne

Club Champagne

Club Champagne is in 2015 gestart als webshop voor luxe, kwalitatieve champagnes. 2Bfound is vanaf het begin nauw betrokken geweest als online partner. We hebben de webshop op maat gerealiseerd in Lightspeed. Ook het gehele online-marketingtraject hebben we voor onze rekening genomen.

Bekijk de case
klantcase van Evenses

Evenses

Evenses was op zoek hoogwaardig advies op het gebied van linkmanagement, content creatie en conversieoptimalisatie zonder daarmee direct aan een maandelijks contract vast te zitten. Met behulp van diverse tools hebben de ‘zwakke’ punten van de site in beeld gebracht en advies uitgebracht hoe deze te verbeteren.

Bekijk de case
klantcase brandblusser xl

Brandblusser XL

Brandblusser XL is onderdeel van Polmai Brandbeveiliging uit Barendrecht. De webshop verkoopt brandblussers en andere producten voor brandveiligheid. Sinds 2015 werkt 2Bfound samen met BBXL en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste online spelers in de brandbeveiliging.

Bekijk de case
klantcase van helden

Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postorderbedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound. Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied.

Bekijk de case
case nieuwe website habrobouw

Habrobouw

5 jaar geleden klopte Habrobouw bij 2Bfound aan met de ambitie om de beste aannemer in Dordrecht en omstreken te worden. Een site en een goede online positionering mochten uiteraard niet ontbreken. Nu, 5 jaar later, wordt Habrobouw voor 90% van hun nieuwe klanten voorzien via de online kanalen.

Bekijk de case
klantcase van Sintenkerst.nl

SintenKerst.nl

Voor SintenKerst.nl kregen we de vraag om simpelweg meer aanvragen en contactmomenten te generen met de inzet van SEO. Hierbij lag de focus op met name de belangrijke zoekwoorden: 'sinterklaas huren' en 'kerstman huren' welke bij aanvang niet op de eerste resultaat pagina van Google aanwezig waren. Inmiddels zijn beide zoektermen terug te vinden in de top 5 zoekresultaten van Google.

Bekijk de case
Klantcase partytentverhuur Drechtsteden

Partytentverhuur Drechtsteden

2Bfound heeft in 2013 in samenwerking de site gerealiseerd en is aan de slag gegaan met het uitwerken en implementeren van een online marketing strategie. Met de inzet van o.a. SEO en SEA is Partytentverhuur Drechtsteden uitgegroeid tot de marktleider in de regio.

Bekijk de case
klantcase directverzekerd.nl

Direct Verzekerd

Sinds 2013 werken we intensief samen met Direct Verzekerd, een site gericht op het online afsluiten van verzekeringen. In deze branche, één van de meest competitieve in de online marketing wereld, was de doelstelling om een wezenlijke groei te realiseren in het aantal aanvragen via de site.

Bekijk de case
klantcase American hotdogs

American Hotdogs

American Hotdogs heeft een simpele maar smakelijke belofte: echte Amerikaanse hotdogs uit een mooie kraam met leuk personeel. Al sinds 2008 zorgt 2Bfound door middel van SEO en SEA voor een constante stroom offerteaanvragen via de website. Ook zorgen we dat de site blijft converteren.

Bekijk de case
klantcase schreuder & co

Schreuder en Co

Schreuder en Co wilde graag professionele nieuwsbrieven gaan versturen. Er werd gebruik gemaakt van e-mailmarketing software met weinig mogelijkheden, Door gebruik te maken van het e-mailmarketing pakket van 2Bfound kunnen de nieuwsbrieven nu doelmatiger ingezet worden en heeft de nieuwsbrief ook een veel professionelere uitstraling gekregen met veel extra mogelijkheden.

Bekijk de case
Jouw case aan ons voorleggen?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier
Bezig met versturen
Vriesestraat 119, 3311 NP Dordrecht
Tel:
078 - 844 52 71
Fax:
084 - 726 70 39
KVK:
75767341
BTW-nr:
NL 8603.90.251.B01