Online Adverteren

zoekmachine adverteren in dordrecht

Bereik jouw doelgroep op hét juiste moment en dé juiste plaats

Heb je een professionele website, maar nog niet het gewenste aantal bezoekers of conversies? Online adverteren helpt je om aanwezig te zijn op de plekken waar je doelgroep naar je zoekt: in de zoekmachine, op YouTube, social media of het Google Display Netwerk. Goede online advertenties zijn relevant en worden op het juiste moment getoond. Zo verhoog je het aantal geïnteresseerde bezoekers en de conversies op je site.

Waarom online adverteren?

Voor elke doelstelling een oplossing!

Wil je graag meer bezoekers, conversies en/of naamsbekendheid? Bij diverse doelstellingen passen verschillende online advertentievormen. Samen bepalen we het juiste platform voor jouw campagne.

Inzicht in de resultaten

Een groot voordeel van online adverteren is de meetbaarheid. Zo worden de resultaten van campagnes goed inzichtelijk. Daarnaast weet je exact wat het kost, oplevert en overschrijd je nooit het afgesproken budget. Bovendien ontvang je vanuit ons maandelijks een heldere rapportage over de voortgang van de campagnes.

online adverteren

Online Advertentie mogelijkheden

Klantbeoordelingen

Online Adverteren wordt beoordeeld met een 8.8 door 60 tevreden klanten!
90 / 100
43 beoordelingen
91 / 100
54 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

remarketing inzetten voor je website
04-05-17

Wat is Remarketing? – Google remarketing tips

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een online marketing methode waarmee je eerdere bezoekers van je site opnieuw benaderd met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Meer weten? Lees dit blog! Lees meer
Het Google AdWords dashboard weergeven op een tablet - 2Bfound
26-01-17

Waarom investeren in Google AdWords?

Online adverteren, voor sommige ondernemers roept het nog veel vragen op. Wie gaan je advertenties zien? Hoeveel kost dat? En wat levert het precies op? Terechte vragen allemaal. Wat velen niet weten is dat online adverteren juist één van de meest transparante en doeltreffende advertentiemogelijkheden is. Alles hierover zal Victor toelichten in dit artikel. Lees meer
Meer weten over online adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Victor Gerbrands - Advertising specialist 2Bfound
Victor Gerbrands
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)