Online Advertising Bureau

online adverteren door 2Bfound

Bereik jouw doelgroep op hét juiste moment en dé juiste plaats

Heb je een professionele website, maar nog niet het gewenste aantal bezoekers of conversies? Online adverteren helpt je om aanwezig te zijn op de plekken waar je doelgroep naar je zoekt: in de zoekmachine, op YouTube, social media of het Google Display Netwerk. 2Bfound helpt jouw organisatie om op de juiste momenten aanwezig te zijn op verschillende plekken online.

Waarom online adverteren?

Voor elke doelstelling een oplossing!

Wil je graag meer bezoekers, conversies en/of naamsbekendheid? Bij diverse doelstellingen passen verschillende online advertentievormen. Samen bepalen we het juiste platform voor jouw campagne.

Inzicht in de resultaten

Een groot voordeel van online adverteren is de meetbaarheid. Zo worden de resultaten van campagnes goed inzichtelijk. Daarnaast weet je exact wat het kost, oplevert en overschrijd je nooit het afgesproken budget. Bovendien ontvang je vanuit ons maandelijks een heldere rapportage over de voortgang van de campagnes.

zoekmachine adverteren in dordrecht

Klantbeoordelingen

Online Adverteren wordt beoordeeld met een 8.8 door 60 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

Handige Google Ads tools
05-10-20

5 toffe Google Ads tools die je wilt gebruiken

Google ontwikkelt continu nieuwe Google Ads tools die het platform inzichtelijker en eenvoudiger maken. Onze Google Ads specialist Wouter licht 5 tools uit die jij zeker wilt gebruiken! Lees meer
verschil SEA en SEO
29-07-20

Wat is het verschil tussen SEA (Zoekmachine Adverteren) en SEO (Zoekmachine Optimaliseren)?

SEO en SEA zijn twee termen die vaak terug komen in de online marketingwereld. Bij nieuwe klanten bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil is tussen de twee diensten. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste verschillen tussen SEO en SEA. Lees meer
Meer weten over online adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing
Thijs de Rooij
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Door online advertising toe te passen kan je jouw doelgroep bereiken op het geschikte moment én op de geschikte plaats. Dat is erg waardevol. Daarbij is online adverteren ontzettend goed te meten, wat een groot voordeel is van deze online marketing methode.
We onderscheiden drie advertentiemogelijkheden, namelijk: Google Ads, Social media Advertising en Remarketing. Neem eenvoudig contact ons op voor de mogelijkheden!
2Bfound loopt samen met jou door de volgende stappen om online adverteren binnen jouw bedrijf op de kaart te zetten:
1. Doelstellingen bepalen.
2. Strategie uitwerken.
3. Opzetten en optimaliseren van je campagnes.
4. Maandelijkse rapportage en ondersteuning.
Vraag direct een voorstel aan!