E-mail Marketing Bureau

Conversieoptimaliatie voor website

E-mailmarketing brengt je in contact met de klant

Met een sterke e-mailmarketing campagne bind je de doelgroep aan jouw bedrijf, zorg je voor meer verkeer naar de website en blijf je vers in het geheugen van de lead of klant.

Bedrijven communiceren via e-mailmarketing (tijdelijke) aanbiedingen en brengen nieuwe producten, diensten en vacatures onder de aandacht. Het is een betaalbaar kanaal welke bijzonder goed converteert.

Waarom e-mailmarketing?

  • Een van de beste converterende online marketing kanalen
  • Meer bezoekers naar je site
  • Meer leads en conversie
  • Kosten voor het versturen van online nieuwsbrieven zijn relatief laag
  • Respons is over het algemeen hoog: er wordt veel gelezen en doorgeklikt
  • Er zijn diverse mogelijkheden om je mailings te personaliseren
  • Resultaten worden nauwkeurig gemeten
e-mail marketing
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Klantbeoordelingen

Ons E-mailmarketing Bureau wordt beoordeeld met een 8,3 door 47 tevreden klanten.

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Gerelateerde berichten

e-mailmarketing optimaliseren
25-09-17

9 tips voor een succesvolle e-mailmarketing campagne

Het lijkt zo makkelijk; je stelt een nieuwsbrief op met links naar je (nieuwe) producten/diensten, stuurt deze naar al je (potentiële) klanten en je kijkt toe hoe de verkoopt stijgt. Maar zo makkelijk werkt het helaas niet. Lees hier 9 onmisbare tips voor het opzetten van een succesvolle nieuwsbrief! Lees meer
een inkomende mail via e-mailmarketing tool MailChimp of Campaign Monitor
28-08-17

E-mailmarketing Software: MailChimp VS Campaign Monitor

Een goede e-mailmarketing tool is belangrijk om als bedrijf zijnde effectieve e-mailmarketing te kunnen uitvoeren. Maar voor welke tool kies? Om je te helpen bij deze keuze vergelijken we de twee grootste en bekendste e-mailmarketing tools; Mailchimp VS Campaign Monitor Lees meer
Aan de slag met e-mailmarketing?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)