Over 2Bfound

2Bfound gericht adverteren

2Bfound is een ervaren team van online marketing specialisten, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht. Onze klanten bevinden zich met name in het MKB, waaraan wij altijd oplossingen op maat bieden.

Het online marketing bureau 2Bfound in het historische centrum van Dordrecht

Jarenlange ervaring met online marketing voor het MKB

Al 10 jaar ondersteunen wij bedrijven uit het MKB bij het optimaliseren van hun online prestaties. Ons team bestaat uit ervaren online marketing specialisten, welke gedreven zijn om jou te helpen bij het behalen van de online marketing doelen. 

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een breed aanbod aan online marketing diensten. Deze variëren van zoekmachine adverteren tot aan contentmarketing. Met onze kennis, gedrevenheid en passie voor het vak, weten wij altijd tot het uiterste te gaan voor onze opdrachtgevers!

Wat wij belangrijk vinden

Online marketing bureau 2Bfound gelooft in de kracht van online marketing, transparante communicatie en eerlijk zaken doen. Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties.

Daarnaast zijn wij altijd gedreven om tot oplossingen te komen, welke het beste aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met professionele aandacht en een efficiënte manier van werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat!

 

Eigenaar van 2Bfound aan het werk
een presentatie bij 2Bfound

Specialisten in verschillende disciplines

De wonderlijke wereld van online marketing is breder dan vaak wordt gedacht. Online marketing bestaat namelijk uit verschillende disciplines. En een website bereikt het beste resultaat als deze disciplines in combinatie worden toegepast.

Het 2Bfound team bestaat dan ook uit specialisten in verschillende disciplines. Van een SEO-expert tot aan een AdWords-kenner. En van vakkundig content marketeer tot aan een échte pro in Analytics. Als hecht team bundelen wij graag onze krachten om gezamenlijk een optimaal online resultaat te boeken voor de klant.

Join our team!

Wil jij graag werken bij 2Bfound? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarbij iedereen een passie heeft voor online marketing. Bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd naar onze enthousiaste club? Ontdek hieronder het 2Bfound team.

2Bfound team die lachen

2Bfound team

2Bfound online marketing
Kantoorpand van 2Bfound online marketing
aquarium van 2Bfound Online marketing
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Beoordelingen om
trots op te zijn!

Onze trouwe klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 en daar zijn wij trots op! 

Ook graag online scoren?

Vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Singel 329, 3311 HE Dordrecht
Tel:
078 - 844 52 71
KVK:
75767341
BTW-nr:
NL 8603.90.251.B01