SEO Bureau - Specialist in Zoekmachine Optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Heb je een goede website en prima producten en of diensten, maar weten de bezoekers je website nog niet te vinden? Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je online vindbaar wordt voor jouw doelgroep op de juiste zoekwoorden. Met zoekmachine optimalisatie zorg je er niet alleen voor dat je meer verkeer naar je website trekt, maar zorg je er ook voor dat jouw doelgroep op de juiste pagina’s binnen jouw website terecht komt. Resultaat? Relevante bezoekers en conversies!

Gratis SEO Scan

Waaruit bestaat zoekmachine optimalisatie voor ons?

Voor ons bestaat SEO uit drie belangrijke pijlers: de content, autoriteit en techniek van jouw website. De content op je website moet aansluiten op de zoekintentie van je doelgroep, want daarmee kunnen we ze precies de informatie geven die ze zoeken. De mate waarin jouw website te vertrouwen is, populair is en de mate waarin zowel bezoekers als Google jouw content vertrouwen, zegt ons alles over de autoriteit van jouw website. Is jouw website technisch ook up-to-date? Dan heb jij een snelle gestructureerde en vooral mobielvriendelijke website!

Gratis SEO scan aanvragen

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag direct jouw SEO scan aan!

 • SEO-pijnpunten direct inzichtelijk
 • Quick-wins voor jouw website
 • Advies op maat van SEO specialisten
 • Binnen 3 werkdagen in je mailbox

Wij kennen maar één voorwaarde:

 • We bespreken ons advies naderhand, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren
Bas de Roy bij 2Bfound online marketing
Tim Leijs Online marketeer
futuro_icons_256px_38

SEO uitbesteden aan 2Bfound leverde me een stijging in offerte aanvragen op van bijna 300%.

Wat levert SEO je op?

SEO is geen sprint en kent nou eenmaal geen vaste succesformule. Alleen vanuit een duurzame SEO strategie behaal je tastbare resultaten:

 • Je verhoogt je online vindbaarheid binnen jouw doelgroep
 • Je richt je alleen nog op relevante bezoekers
 • Je verhoogt de kans op conversies
 • Je verzekert jezelf van duurzame posities in de zoekmachine

Als zoekmachine optimalisatie bureau weten we dat SEO ontzettend branchegevoelig is. Vraag daarom eerst jouw SEO scan aan kom erachter wat het jou kan opleveren.

Gratis SEO Scan

SEO resultaten - 2Bfound
2Bfound online marketing

Persoonlijk en Transparant SEO bureau

Transparantie is één van de speerpunten in onze werkwijze. Daarom heb je altijd toegang tot onze tooling en heb je dagelijks zicht op alle werkzaamheden. Iedere maand voorzien we je van een overzichtelijke rapportage van de resultaten, waarop we indien nodig direct bijsturen.

Bij 2Bfound stellen we een persoonlijke aanpak voorop, want we geloven dat je alleen met sterke betrokkenheid de beste resultaten kunt behalen. Daarom heb je direct contact met onze SEO specialisten die razendsnel voor je kunnen schakelen. Kortom, we doen er alles aan om dat ontbrekende puzzelstukje binnen jouw organisatie in te vullen.

SEO specialisten die jou helpen groeien

Die duurzame SEO strategie? Die bedenken onze SEO specialisten. Met de gebruiksvriendelijkheid (UX) van jouw website en de zoekintentie van jouw doelgroep in het vizier brengen Tim en Bas alle SEO componenten samen.

SEO is vaak niet het enige interessante marketing kanaal, daarom richten onze SEO experts zich op SEO als onderdeel van de totale online marketingstrategie. Dat om jouw bedrijf echt te helpen groeien en alle online marketing kanalen zo goed mogelijk te laten samensmelten.

Benieuwd wat onze specialisten Tim en Bas voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

SEO specialisten van 2Bfound

Wat SEO klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Waarom samenwerken met 2Bfound?

Overweeg je een samenwerking met ons? Onze persoonlijke en transparante werkwijze is ons handelsmerk, maar dat alles doen we vanuit een sterke basis.

USP Transparant en eerlijk advies - 2Bfound

Uitgebreide SEO kennis & ervaring

incompany training social media

Enorme database aan kwalitatieve schrijvers

USP Echte kennis van het online marketing vak - 2Bfound

Uitgebreid linkbuilding netwerk

USP Specialisten in verschillende disciplines - 2Bfound

Persoonlijk, volledig transparant & flexibele werkwijze

diagram-1

“Sinds de samenwerking met 2Bfound ben ik van 0 naar +/- 20 offerte aanvragen per maand gegaan.”

Onze SEO tools

Klantbeoordelingen

Zoekmachine Optimalisatie wordt beoordeeld met een 8.8 door 376 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Neem eenvoudig contact op

Neem eenvoudig contact op met één van onze specialisten door dit formulier in te vullen. We koppelen je vraag direct aan onze specialist!

 • Alle specialismen onder één dak
 • Transparant & persoonlijke werkwijze
 • Advies van Online Marketing specialisten
 • Altijd een plan van aanpak op maat
Bas de Roy bij 2Bfound online marketing
Tim Leijs Online marketeer
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert

Weet jij alles al over zoekmachine optimalisatie? Test jezelf!

Zoekmachine optimalisatie is gratis, omdat het gaat om de optimalisatie van niet-betaalde zoekresultaten.
SEO is een specialisme binnen Online Marketing. Om SEO zelf uit te kunnen voeren, dien je dan ook diepgaande kennis te hebben op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Daarbij is het noodzakelijk om dagelijks op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, want de online wereld veranderd continu. Bezit je al deze capaciteiten? Dan kan je jouw tijd investeren in SEO. Bezit je niet over de diepgaande kennis, heb je niet dagelijks de tijd om je te verdiepen in de SEO ontwikkelingen of wil je er gewoon zeker van zijn dat je investering zich terug verdiend? Dan kan je SEO beter uitbesteden bij een gespecialiseerd bureau.
Door de SEO van je website of webshop te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bureau zoals 2Bfound, profiteer je maximaal van de resultaten van zoekmachine optimalisatie. De SEO specialisten zijn namelijk dagelijks bezig met de optimalisatie van de zoekresultaten van jouw website en beschikken over uitgebreide vakkennis. Als ondernemer heb je iedere dag genoeg te doen en dankzij een SEO bureau kan jij jouw tijd effectiever steken in zaken waar jij goed in bent.
2Bfound is een gespecialiseerd online marketing bureau, dat garant staat voor een persoonlijke en transparante werkwijze. SEO is onderdeel van je totale online marketingstrategie en daarom helpen onze SEO experts je écht groeien. Onze experts gooien zich dagelijks in het diepe in een snel groeiende en veranderende branche. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een voorstel of contactverzoek aan!

Gerelateerde berichten

Trends van 2021 SEO (archief)
22-12-20

De belangrijkste SEO trends in 2021 voor een optimale online vindbaarheid

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat er weer een mooi nieuw jaar voor de deur staat vol nieuwe SEO ontwikkelingen. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om alvast een aantal nieuwe SEO trends voor 2021 met jullie te delen! Lees meer
seo strategie 2021
17-11-20

Een SEO strategie voor 2021; do’s en don’ts op een rij

De ontwikkeling van Google gaat onverminderd door: is jouw huidige SEO strategie nog wel in lijn met de recente ontwikkelingen van de zoekmachines? In dit artikel geven wij je welke acties je wel en niet moet ondernemen. Lees meer