Zoekmachine Optimalisatie

Jouw website bovenaan in de zoekmachine op basis van relevante zoekwoorden

Duizenden potentiële klanten zijn maandelijks naar jouw producten en diensten op zoek via het internet. Vandaag de dag ga je niet meer op zoek naar de klant – maar de klant gaat op zoek naar jou via een zoekmachine. Word jij al optimaal gevonden in de zoekmachine Google?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website goed wordt gepositioneerd in de zoekresultaten van Google. Hoe dit werkt? Zoekmachines indexeren jouw website door te kijken naar de broncode, structuur, content en de links die naar de websitepagina’s leiden. Op basis hiervan bepaalt Google of een website relevant is voor specifieke zoektermen. Doe je dit goed en beter dan de concurrent? Dan kom je bovenaan te staan in de zoekresultaten, zonder dat je geld uitgeeft aan advertenties. De doelstelling van 2Bfound is altijd om jouw website op de eerste pagina van de Google te positioneren.

zoekmachine optimalisatie dordrecht

Klantbeoordelingen

Zoekmachine Optimalisatie wordt beoordeeld met een 8.8 door 60 tevreden klanten!
90 / 100
43 beoordelingen
91 / 100
54 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2BFound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Gerelateerde berichten

10-04-17

Waarom een website slechts de basis is van je online strategie!

Het wel of niet laten ontwikkelen van een website voor je bedrijf is eigenlijk geen keuze meer. Een website wordt namelijk van je organisatie verwacht. Er zijn twee soorten ondernemers te onderscheiden: ondernemers die een website zien als een ‘digitaal visitekaartje’. Maar ook de ondernemers die hun website zien als een potentieel verkoopkanaal. Hoor je bij die eerste groep? Lees dan snel verder. Lees meer
een online blog
03-03-17

SEO blog tips: in 4 stappen beter vindbaar

Zo’n 6 jaar geleden was SEO een stuk makkelijker dan nu. De afgelopen jaren heeft Google flink gesleuteld aan de algoritmes die bepalen welke website welke positie bemachtigt. De focus ligt hiermee op kwaliteit in plaats van kwantiteit. In dit artikel licht Astrid toe hoe zo'n 'goed artikel' eruit moet zien. Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaande formulier in, om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
wilfred
Wilfred Stomp
T. 078 844 52 71 (algemeen)