Social media marketing bureau

social media marketing inzetten voor bedrijf

Social media optimaal inzetten voor jouw bedrijf

Social media is een begrip welke tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Social media is voor jouw bedrijf dan ook zeer nuttig! Nog steeds zijn er bedrijven die geen gebruik maken van social media of op een verkeerde manier. Social media marketing levert alleen het gewenste resultaat op, wanneer het op de juiste manier wordt inzet. Social media bureau 2Bfound helpt je graag bij het verwezenlijken van deze doelen!

De kracht van social media

Wanneer je social media op de juiste manier inricht en inzet, dan gebeurt er het volgende:

  • Veel gerichte bezoekers die naar je website leiden;
  • Potentiële klanten die beslissen om met jouw bedrijf in zee te gaan;
  • Je voorziet jouw (potentiële) klanten van nuttige en bruikbare informatie;
  • Je verbindt jouw doelgroep aan je merk, waardoor je loyale fans creëert;
  • De zoekposities in Google stijgen door het optimaal inzetten van social media netwerken.
social media marketing 2Bfound

Social media training

Social media werkzaamheden kunnen uiteraard aan 2Bfound social media bureau worden uitbesteed. Maar ga je er liever zelf mee aan de slag en wil je jouw eigen kennis over social media vergroten? Dan biedt onze social media training voor jou de oplossing! Tijdens deze training ga je samen met een social media expert aan de slag met jouw social media strategie en de uitvoering daarvan.

social media training volgen bij 2Bfound academy

Klantbeoordelingen

Social Media Marketing wordt beoordeeld met een 8.8 door 21 tevreden klanten.
91 / 100
54 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
90 / 100
43 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2BFound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

Facebook messenger inzetten voor je bedrijf
18-10-17

Waarom en hoe Facebook Messenger marketing inzetten voor je bedrijf?

Facebook Messenger Marketing; er zijn nog maar weinig bedrijven die hier gebruik van maken. Want waarom zou je dit moeten doen? En hoe zet je het in? Astrid vertelt je er maar al te graag meer over. Want je kan er zo veel meer uit halen dan je denkt! Lees meer
social media buttons op de smartphone
16-08-17

Social Advertising; via deze advertenties bereik je elke klant!

Dagelijks wordt een Nederlander blootgesteld aan gemiddeld 380 promotie-uitingen (exclusief supermarktverpakkingen). Ook zijn de social media advertentiemogelijkheden de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dit zorgt er mede voor dat bedrijven steeds beter kunnen targeten op hun doelgroep en zo sneller hun doelstellingen kunnen behalen. Aan de hand van dit blogartikel legt Astrid middels voorbeelden uit welk type social media kanaal en type advertentie je het best kunt toepassen in de verschillende fasen van de sales funnel. Lees meer
Meer weten over social media marketing? Neem gerust contact op.

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)