Social media marketing bureau

Social media marketing inzetten voor je bedrijf

Social media optimaal inzetten voor jouw bedrijf

Social media is een begrip dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Voor merendeel van de bedrijven is social media dan ook zeer nuttig. Nog steeds zijn er bedrijven die weinig tot geen gebruik maken van social media of dit op een verkeerde manier doen. En dat is zonde, want Social media marketing levert veel op wanneer je het op een juiste manier inzet.

Heb je moeite met het zakelijk inzetten van social media en wil je jouw online marketing uitbesteden? Social media bureau 2Bfound helpt je graag verder in de vorm van advies en/of het opzetten van social media advertising.

De kracht van social media marketing

Wanneer je social media op de juiste manier inricht en inzet, dan gebeurt er het volgende:

  • Veel gerichte bezoekers die naar je website leiden;
  • Potentiële klanten die beslissen om met jouw bedrijf in zee te gaan;
  • Je voorziet jouw (potentiële) klanten van nuttige en bruikbare informatie;
  • Je verbindt jouw doelgroep aan je merk, waardoor je loyale fans creëert;
  • De zoekposities in Google stijgen door het optimaal inzetten van social media netwerken.
social media marketing inzetten voor je bedrijf

Leads/nieuwe klanten werven via Social media

leads werven via social media

social media training volgen bij 2Bfound academy

Social media training

Het opstellen van een social media plan en advies kun je uiteraard aan ons uitbesteden. Maar ga je liever zelf mee aan de slag en wil je jouw social media kennis verder ontwikkelen? Dan is onze social media training wellicht wat voor jou! Tijdens deze training ga je samen met een social media expert aan de slag met jouw social media strategie en de uitvoering daarvan.

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Klantbeoordelingen

Social Media Marketing wordt beoordeeld met een 8.8 door 21 tevreden klanten.
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen

Gerelateerde berichten

TikTok in jouw marketingstrategie
23-07-21

TikTok inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie: 7 tips!

Lees meer
Pinterest marketingstrategie
26-04-21

Een winnende Pinterest strategie voor jouw bedrijf: SEO, zoekwoorden en meer

Lees meer
Ook graag meer uit je social media halen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Richard Hooghiemstra
Richard Hooghiemstra
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Weet jij alles al over social media marketing? Test jezelf!

Social media marketing is het inzetten van social media platformen om producten, diensten, bedrijven of websites te promoten onder specifieke doelgroepen.
Een social media marketing bureau helpt je bij het opzetten van een social media strategie, waarmee je meer gerichte bezoekers naar je website leidt, bijdraagt aan je SEO strategie en je jouw doelgroep verbindt aan je merk.
Social media advertising is het promoten van jouw product of dienst onder een specifieke doelgroep, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Met social media advertising bouw je online reputatie op, vergroot je de betrokkenheid rondom jouw merk en creëer je een relatie met je volgers.
Met social media marketing trek je veel gerichte bezoekers naar je website en kan je jouw klanten van waardevolle informatie voorzien. Bovendien werft respectievelijk 40%, 43% en 65% van de b2b bedrijven leads en nieuwe klanten via Twitter, Facebook en LinkedIn. 55% van de b2b bedrijven werft klanten via een eigen blog, dat gedeeld kan worden via social media.
In een social media training van 2Bfound leer je van onze social media expert alles over het ontwikkelen van een social media strategie, social monitoring en het opstellen van een social media plan. De training is er volledig op gericht dat jij zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen voor social media marketing en je met de aangereikte handvatten direct zelf aan de slag kan.
2Bfound is gespecialiseerd in social media marketing en neemt de strategievorming, monitoring en social advertising uit handen. Doordat wij deze verantwoordelijkheid dragen kan jij jouw tijd effectiever verdelen en ben je er zeker van dat je het maximale uit social media haalt.