adwords campagne optimaliseren - Doe de gratis Adwords scan

afbeelding elke euro marketing budget nieuw

Haal het optimale resultaat uit jouw AdWords campagne

Heb je al een lopende AdWords campagne maar niet de tijd en kennis om hier optimaal resultaat uit te halen? 2Bfound is specialist op het gebied van Google Adwords en tevens gecertificeerd Google AdWords partner. Wij helpen om je bestaande campagne winstgevend te maken.

Gratis Ads scan

Wat houdt AdWords optimaliseren in?

AdWords optimaliseren houdt in dat je huidige AdWords campagne professioneel wordt aangepast zodat de resultaten verbeterd worden. Door het juist inzetten van jouw advertenties, zoekwoorden en landingspagina’s, wordt het aantal gerichte bezoeken naar je website en het aantal conversies verhoogd. Dit alles tegen de minimale kosten per klik.

2Bfound is Google Partner met gecertificeerde AdWords specialisten. Wij bieden professionele hulp bij AdWords optimalisaties. Wij helpen elke klant, groot en klein, aan een rendabele AdWords campagne. Uiteraard heb je zelf inspraak en toegang tot de campagne. Wij geloven dat goed samenwerken met onze klanten zorgt voor een kwalitatief eindresultaat. Jouw klantenkennis en onze AdWords expertise zijn de sleutel tot succes.

 

Welke voordelen biedt een Adwords optimalisatie?

  • Meer structuur binnen je¬†campagne

Het aanbrengen van een juiste structuur in je campagne biedt vele voordelen. Door de juiste advertenties te koppelen aan de juiste zoekwoorden, ga je een stuk gerichter adverteren. Daarnaast is structuur nodig om goed inzichtelijk te maken wat de maandelijkse resultaten zijn. Welke delen binnen je campagne zijn rendabel en welke niet? Zo kun je in de toekomst ook zelf de resultaten beter beoordelen.

  • Professionele en opvallende advertenties

Door het schrijven van de juiste advertentieteksten en het toevoegen van advertentie-extensies, vallen je advertenties meer op. In de meeste gevallen is een opvallende advertentie i.c.m. een goed geschreven tekst het succes voor meer verkeer naar je website.

  • Daling van de kosten per klik

Door gerichter te adverteren en goed geschreven advertentieteksten, wordt de¬†kwaliteitsscore van je zoekwoorden verbeterd. Een hoge kwaliteitsscore zorgt o.a. voor een hogere advertentiepositie en lagere kosten per klik. Lees meer over de kwaliteitsscore in onze blogpost “Hoe werkt zoekmachine adverteren?”.

  • Meer conversies

Naar aanleiding van een goed zoekwoordenonderzoek koppelen wij alleen relevante zoekwoorden aan je advertenties. Zo weet je zeker dat je advertentiebudget goed wordt besteed. Er wordt geen geld meer uitgegeven aan niet-converterende zoekwoorden. Wat resulteert in meer budget voor zoekwoorden die juist wel leiden tot conversie.

Gratis Ads scan

Direct resultaat – Je logt in met je Google account

Klantbeoordelingen

AdWords Optimalisatie door 2Bfound wordt beoordeeld met een 8,9 door 47 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Klaar om betere resultaten uit Adwords te halen?

Als Advertising specialist helpen we je extra omzet te genereren via jouw betaalde kanalen. Vraag direct je gratis scan aan!

  • Professionele analyse van jouw Ads accounts
  • Hands-on verbeterpunten
  • Advies op maat van Ads specialisten
  • Binnen 3 werkdagen in je mailbox

We kennen één voorwaarde:

  • We bespreken samen jouw Ads scan, zodat je precies weet wat er moet gebeuren
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing

Dus, weet je nu alles over de Adwords Scan? We hebben alle belangrijke dingen nog even op een rijtje gezet

Wanneer je al enige tijd een Adwords account hebt maar je merkt dat de resultaten achterblijven kun je er voor kiezen om een gratis Adwords Scan aan te vragen. Dit houdt in dat één van onze Adwords specialisten een duikje neemt in jouw account. Waarna wij jou een uitgebreide rapportage toesturen met bevindingen en advies om van jouw Google Adwords account een succes te maken. Lees hier hoe je dit gratis aanvraagt.
Door je Adwords account te optimaliseren breng je meer structuur aan binnen je campagnes, hierdoor ga je een stuk gerichter adverteren en betere resultaten behalen. Je advertenties worden professioneler, je kwaliteitsscore gaat omhoog en je conversies zullen toenemen. Lees hier meer voordelen en vraag een gratis Adwords Scan aan.
Laat je gegevens achter, dan neemt een van onze specialisten contact met je op. We nemen dan een kijkje binnen jouw Adwords account om te kijken hoe je er voor staat. Je ontvangt dan gratis een uitgebreide rapportage met bevindingen en advies over jouw Adwords account. Lees hier hoe je een gratis Adwords Scan ontvangt.