Content marketing bureau

content marketing inzetten voor je bedrijf

Voor betrokkenheid, loyaliteit en online vindbaarheid

Met content marketing betrek je de doelgroep bij het merk en bouw je een duurzame relatie op met (potentiële) klanten en relaties. Bovendien is content marketing vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met SEO voor een goede online vindbaarheid. Zonder SEO copywriting kan je een eerste plek in Google wel vergeten. Kortom, content marketing is king! 

Hoe werkt content marketing?

De taal van je klant

Bij content marketing is het essentieel om je klant te begrijpen. Wat zijn hun vragen, behoeften en overwegingen? Hoe en waar zoeken ze naar antwoorden en oplossingen? En wat is jouw toegevoegde waarde in dat verhaal? Dit leg je vast in een contentstrategieContent marketing is alleen effectief als je je doelgroep centraal zet. Het gaat dus niet over jou en jouw producten of diensten, maar over je (potentiële) klant. Wij als content marketing bureau gaan op zoek naar hoe gebruikers reageren op je merk.

Content verspreiden

Naast het creëren van content moet deze uiteraard terechtkomen bij de doelgroep. Dit gebeurt door middel van social media marketing, social advertising en te zorgen dat de content optimaal vindbaar is in Google.

Content marketing voor een hoge positie in Google
content marketing training volgen bij 2Bfound academy

Content marketing training

Wil je graag meer weten over content marketing en je eigen kennis over deze discipline vergroten? Volg dan de content marketing training bij content marketing bureau 2Bfound. Tijdens deze training leer je alles over SEO teksten en hoe je deze het best kunt schrijven + inzetten.

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Klantbeoordelingen

Contentmarketing wordt beoordeeld met een 8.8 door 60 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

Contentkalender template 2020
01-10-19

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2020 template van 2Bfound! Lees meer
contentkalender template 2019
01-10-18

Contentkalender 2019 template: gratis download

Een overzichtelijke contentkalender is onmisbaar voor een slimme verspreiding van je content. Zo zie je namelijk in één oogopslag waar, wanneer wat gepubliceerd moet worden. Werk jij nog niet met een contentkalender? Download hier gratis de contentkalender 2019 template! Lees meer
Aan de slag met content marketing?

Vul het onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)