Content marketing bureau

content marketing inzetten voor je bedrijf

Voor betrokkenheid, loyaliteit en online vindbaarheid

Met content marketing betrek je de doelgroep bij het merk en bouw je een duurzame relatie op met (potentiële) klanten en relaties. Bovendien is content marketing vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met SEO voor een goede online vindbaarheid. Zonder SEO copywriting kan je een eerste plek in Google wel vergeten. Kortom, content marketing is king! 

Hoe werkt content marketing?

De taal van je klant

Bij content marketing is het essentieel om je klant te begrijpen. Wat zijn hun vragen, behoeften en overwegingen? Hoe en waar zoeken ze naar antwoorden en oplossingen? En wat is jouw toegevoegde waarde in dat verhaal? Dit leg je vast in een contentstrategie. Content marketing is alleen effectief als je je doelgroep centraal zet. Het gaat dus niet over jou en jouw producten of diensten, maar over je (potentiële) klant. Wij als content marketing bureau gaan op zoek naar hoe gebruikers reageren op je merk.

Content verspreiden

Naast het creëren van content moet deze uiteraard terechtkomen bij de doelgroep. Dit gebeurt door middel van social media marketing, social advertising en te zorgen dat de content optimaal vindbaar is in Google.

Content marketing voor een hoge positie in Google
content marketing training volgen bij 2Bfound academy

Content marketing training

Wil je graag meer weten over content marketing en je eigen kennis over deze discipline vergroten? Volg dan de content marketing training bij content marketing bureau 2Bfound. Tijdens deze training leer je alles over SEO teksten en hoe je deze het best kunt schrijven + inzetten.

Content marketing diensten

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Klantbeoordelingen

Contentmarketing wordt beoordeeld met een 8.8 door 60 tevreden klanten!
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

Google chrome extensies
04-09-18

6 handige Google Chrome extensies voor online marketing

Wil je weten wat er allemaal op een website is geïnstalleerd (Google Analytics, Tagmanager etc.) of wil je even snel een screenshot maken van een website? Dan zijn Google extensies boor jou een ware uitkomst! In dit artikel bespreken we de 6 meeste handige extensies voor in je Chrome browser. Lees meer
rechtenvrije afbeeldingen gemaakt door fotograaf
10-08-18

Gratis rechtenvrije foto’s; de 5 beste websites

Je kent het wel; je bent klaar met het schrijven van een blog en op zoek naar een mooie omslagfoto. Echter lukt het je maar niet om een mooie rechtenvrije afbeelding te vinden. Na wat zoeken vind je een toffe afbeelding, maar helaas, het is een afbeelding met watermerk omdat je voor de afbeelding moet betalen. Maar vanaf nu is dat verleden tijd! In dit artikel benoemen wij namelijk 5 websites met de beste en mooiste gratis rechtenvrije foto's! Lees meer
Aan de slag met content marketing?

Vul het onderstaand formulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)