E-commerce

e-commerce

Maak een succes van jouw webwinkel

Heb je een webwinkel of wil je een webwinkel starten? 2Bfound is de e-commerce partner om jouw webshop tot een succes te maken.

Met veel plezier en een kritische, heldere blik denken wij mee om je e-commerce concept te realiseren en winstgevend te maken.

2Bfound kan je ondersteunen met de onderstaande e-commerce diensten:

Klantbeoordelingen

Onze E-Commerce diensten worden beoordeeld met een 8,8 door 17 tevreden klanten
91 / 100
54 beoordelingen
90 / 100
43 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Gerelateerde berichten

het vertrouwen in een webshop
24-03-17

Verhoog in 6 stappen het online consumentenvertrouwen van je webshop

Een gebrek aan consumentenvertrouwen in je webshop weerhoudt bezoekers ervan om een aankoop te doen. Mensen moeten tenslotte hun persoonlijke en financiële gegevens met een webwinkel delen, en dat doen ze niet als ze een webwinkel onvoldoende vertrouwen. Lees hier hoe je het online vertrouwen van je webshopbezoekers kunt verhogen! Lees meer
webshop
15-03-17

Een webshop laten maken: waaraan moet je denken?

Een webshop is toch gewoon een website met een afrekenmodule? Deels waar, echter komt er nog zo veel meer bij kijken dat we merken dat veel ondernemers het onderschatten. Wil je een webshop beginnen? Houd dan in ieder geval rekening met de volgende stappen en keuzes. Lees meer
Aan de slag met E-commerce?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
victor
Victor Gerbrands
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
wilfred
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)