Social media training

 • 495,-
 • 4 plaatsen beschikbaar
 • Vriesestraat 119, Dordrecht

Leer hoe je een effectieve social media strategie opstelt voor jouw bedrijf

Ben je zakelijk al van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten naar het volgende niveau tillen? Dat kan! Denk hierbij met name aan het creëren van meer bereik, interactie en conversies. Een goede social media strategie helpt je hierbij en faciliteert bij het behalen van jouw online marketing doelstellingen.

Naast de theorie ga je samen met onze ervaren trainer aan de slag, met het opzetten van strategisch social media plan. Na een volledige dag training, kun je van start met een strategisch plan op maat, waaronder een social media contentplanning.

Download Brochure Social media training

Richard Hooghiemstra

De trainer

De social media training wordt gegeven door Richard Hooghiemstra, een ervaren social media advertising specialist bij 2Bfound. Richard heeft bij 2Bfound al vele social media trajecten succesvol opgezet, onderhouden en afgerond. De training is dan ook naar eigen inzicht opgezet. Tijdens de training geeft Richard gericht advies over het gebruik van social media voor jouw bedrijf. Daarnaast zullen jullie samen stappen zetten om de geformuleerde strategie in de praktijk te brengen.

Download Brochure Social media training

Wat anderen zeggen over deze training...

Robbert Koster Jimmy Coffee

Als winkeliersvereniging hebben wij een social media training voor de winkeliers georganiseerd. De deelnemers waren erg enthousiast en hebben veel geleerd. Heldere uitleg en veel tijd om de social media kanalen van de deelnemers door te nemen.

Farah Coppola Mindelevators

Goed georganiseerde workshop over social media. Kleine groep, waardoor de trainer ons persoonlijk goed kon adviseren en begeleiden tijdens de training. Helder uitleg en handige tips.

Patrick Tetteroo EG Personeel

De incompany training die we met onze medewerkers gevolgd hebben gaat zeker bijdragen aan het behalen van onze doelen. Zeer goede voorbereiding, door vooraf in kaart te brengen waar de behoeftes liggen en wat de bestaande vraagstukken zijn.

Justyna Szewczyk Ice Agency

Ik vond het een super leuke training! Bedankt Astrid voor de uitleg, tips en tricks. Ik heb heel veel geleerd.

Jolanda de Groot Ecuador's Fine Taste

2Bfound heeft echt kennis van zaken. De trainingen zijn zeer duidelijk, transparant en leerzaam en worden heel goed overgebracht in een gezellige sfeer. Met vragen kun je altijd bij hen terecht.

Dyantha Vriens Battatura

Ik heb bij 2Bfound een Social media training gevolgd die gegeven werd door Astrid. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de training, Astrid heeft mij goede tips gegeven om mijn online marketing doelstellingen te behalen.

Kim te Grotenhuis Ruitenburg - Adviseurs & accountants

Een hele praktische en door 2Bfound goed voorbereide SEO- en Analytics training gevolgd. Ik kan er meteen mee aan de slag!

Klantbeoordelingen

De social media training wordt beoordeeld met een 9.2 door 234 tevreden cursisten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Voordelen van een training bij 2Bfound

 • Alle nodige kennis binnen één dag gepresenteerd
 • Kleine groepen (max. cursisten )
 • Persoonlijke begeleiding door een ervaren trainer
 • Combinatie van strategie en praktijk, gericht op het MKB
 • Veel praktische voorbeelden
 • Inclusief koffie, thee en heerlijke lunch!
training 2bfound
praktische info training

Praktische informatie

 • Voor wie: de training is zeer geschikt voor het MKB die zakelijk al is gestart met social media.
 • Locatie: Vriesestraat 119, Dordrecht
 • Duur training: 1 dag (10:00 – 16:00)
 • Deelnemers: maximaal 4 deelnemers
 • Kosten: €495,- p.p. incl. koffie, thee en lunch
 • Eindresultaat: een eigen social media strategie en contentplanning

Aankomende social media trainingen

Ook knallen met social media?

Vul onderstaand formulier in en de trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om alles te regelen.

Training - Aanmelden
Bezig met versturen
Contactpersoon
Richard Hooghiemstra
Richard Hooghiemstra
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Ben jij klaar voor een Social Media training? Test jezelf eerst!

Tijdens de 2Bfound social media training leer je alles over het creëren van meer bereik, interactie en conversies, waarvoor jij jouw eigen social media strategie op gaat stellen. Na de training kan je aan de slag met het opstellen van een strategisch social media- en content plan en de uitvoering hiervan.
De 2Bfound social media training trapt af met een social media introductie, gaat vervolgens in op de verschillende social media kanalen, komt tot de kern bij het maken van een social media strategie en sluit af met handige social media tips en tools!
Binnen één dag krijg je alle benodigde social media kennis op je afgevuurd. Met dank aan persoonlijke begeleiding weet jij je alle kennis eigen te maken en krijg je praktische tips en voorbeelden op maat. Jij gaat tenslotte met jouw eigen social media strategie en content planning naar huis!
Bij 2Bfound maken we onderscheid in een reguliere training, een 1 op 1 training en een incompany training voor bijvoorbeeld de gehele afdeling.