Online marketing trainingen

2Bfound Online Academy & Trainingen

2Bfound Academy

Wil jij jouw kennis over online marketing uitbreiden en direct in de praktijk kunnen toepassen? Online marketing bureau 2Bfound biedt diverse leerzame trainingen op het gebied van online marketing. Met onze actuele- en vakgerichte kennis helpen we jou om zelf online succes te boeken!

Vergroot jouw online marketing kennis met behulp van de 2Bfound Academy

Dankzij onze jarenlange ervaring met online marketing, hebben wij veel relevante kennis opgedaan. Deze kennis delen we graag met jou! Om deze reden is de 2Bfound Academy in het leven geroepen. Bij ons op kantoor, of bij jou op locatie, geven onze online marketing specialisten diverse trainingen. Niet alleen vinden wij het belangrijk om jou zoveel mogelijk kennis mee te geven, maar ook om te helpen deze kennis toe te passen binnen jouw bedrijf.

remarketing specialist

Reacties van deelnemers:

Fred van Eck Eckkies.nl

Voor mijn werk heb ik privélessen gevolgd. Er werd alle tijd genomen en mijn vragen zijn stuk voor stuk afgevinkt en uitvoerig toegelicht. De ontvangst was hartelijk, de cursus meer dan voldoende uitgelegd, handige naslagwerken en het broodje was lekker. Aanrader als je echt even specifiek op zaken in wil laten gaan. Deze mensen weten waar ze over praten. Mijn ervaring met Tim en Astrid was professioneel en het was prettig om met hun de materie door te nemen.

Dyantha Vriens Battatura

Ik heb bij 2Bfound een Social media training gevolgd die gegeven werd door Astrid. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de training, Astrid heeft mij goede tips gegeven om mijn online marketing doelstellingen te behalen.

Frank Westerink FrankForward

In een paar uur tijd veel informatie ontvangen over AdWords en hoe dit in de praktijk in te zetten. Combinatie tussen theorie en praktijk was voor mij erg prettig en was mede ook waarop ik mijn keuze voor 2Bfound had gemaakt. De training sloot aan bij mijn verwachtingen! Alles was ook prima verzorgd en de randvoorwaarden voor het volgen van de training waren top!

Kim te Grotenhuis Ruitenburg - Adviseurs & accountants

Een hele praktische en door 2Bfound goed voorbereide SEO- en Analytics training gevolgd. Ik kan er meteen mee aan de slag!

Patrick Tetteroo EG Personeel

De incompany training die we met onze medewerkers gevolgd hebben gaat zeker bijdragen aan het behalen van onze doelen. Zeer goede voorbereiding, door vooraf in kaart te brengen waar de behoeftes liggen en wat de bestaande vraagstukken zijn.

Farah Coppola Mindelevators

Goed georganiseerde workshop over social media. Kleine groep, waardoor de trainer ons persoonlijk goed kon adviseren en begeleiden tijdens de training. Helder uitleg en handige tips.

Robbert Koster Jimmy Coffee

Als winkeliersvereniging hebben wij een social media training voor de winkeliers georganiseerd. De deelnemers waren erg enthousiast en hebben veel geleerd. Heldere uitleg en veel tijd om de social media kanalen van de deelnemers door te nemen.

Klanten beoordelen ons met:

Online marketing trainingen wordt beoordeeld met een 9.1 door 168 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
Staat jouw ideale training er niet tussen?

Heb je speciale wensen voor een training? Of wil je meerdere trainingen combineren? Dat kan! Neem hierover gerust contact met ons op.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Dus, ben jij al klaar voor een online marketing training? Test jezelf!

Binnen 2Bfound is er veel specialistische kennis aanwezig op het gebied van online marketing. De 2Bfound Academy is in het leven geroepen om al die kennis met je te delen. Door middel van online marketing trainingen zorgen we ervoor dat jij die kennis voor jouw bedrijf kan toepassen. Hier kan je direct jouw training aanvragen.
Bij 2Bfound trainen we je op het gebied van; SEO, social media, content marketing, Adwords, Google Analytics of Facebook adverteren. Bekijk hier ons aanbod.
De online marketing trainingen binnen 2Bfound zijn te volgen op basis van jouw wensen. Zo bieden we 1-op-1 trainingen, periodieke trainingen en speciale groeps trainingen aan voor jouw bedrijf. Bekijk hier meer over onze trainingen.