Social media advertising bureau

Adverteren op social media inzetten

Social media adverteren inzetten voor meer betrokkenheid

Binnen online marketing wordt adverteren via social media steeds belangrijker. Social media ervaart namelijk nog steeds een enorme groei qua (actieve) gebruikers. Daarom is het interessant voor bedrijven om de doelgroep via deze weg te benaderen. Bovendien is het inzetten van social media advertenties zeer effectief omdat je je doelgroep zeer gericht kunt benaderen. Social Advertising expert 2Bfound helpt jou graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne.

Waarom social advertisment?

Met social media advertising maak je jouw bedrijf bekend bij een specifieke doelgroep, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product. Je bouwt een online reputatie op, vergroot de betrokkenheid van de doelgroep en creëert een relatie met je volgers. Daarnaast genereer je meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk leidt tot meer conversies.

Ook leidt het vergroten van de betrokkenheid tot een hogere positie in de zoekmachine. Een goede social media pagina zorgt er namelijk ook voor dat je online beter vindbaar bent.

een social media advertentie op Facebook
waarom social media adverteren inzetten

Jouw social media expert voor social advertising

Zelf adverteren op social media wordt vaak onderschat. Het vergt namelijk kennis om succesvolle campagnes op te zetten en het is tijdrovend omdat campagnes tussentijds geoptimaliseerd dienen te worden. Indien je de tijd en kennis hebt, is het absoluut raadzaam om hier zelf mee aan de slag te gaan. Jouw Social advertising naar een hoger niveau tillen? Als online marketing specialist denken we graag mee in jouw totale strategie. Wij hebben ervaren social media specialisten in huis die met elke social media campagne wel raad weten! Als online marketing bureau Dordrecht brengen we jouw online marketing naar een volgend level.

Offerte aanvragen Social media adverteren

Klantbeoordelingen

Social Media Adverteren wordt beoordeeld met een 8.8 door 17 tevreden klanten
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-12-21

De belangrijkste Facebook Advertising trends voor 2022

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2022 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
Contentkalender 2021 Template
01-11-21

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2022 template van 2Bfound! Lees meer
Ook knallen met adverteren op social media?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)