Social media advertising bureau

Adverteren op social media inzetten

Social media adverteren inzetten voor meer betrokkenheid

Binnen online marketing wordt adverteren via social media steeds belangrijker. Social media ervaart namelijk nog steeds een enorme groei qua (actieve) gebruikers. Daarom is het interessant voor bedrijven om de doelgroep via deze weg te benaderen. Bovendien is het inzetten van social media advertenties zeer effectief omdat je je doelgroep zeer gericht kunt benaderen. Social Advertising expert 2Bfound helpt jou graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne.

Waarom social advertisment?

Met social media advertising maak je jouw bedrijf bekend bij een specifieke doelgroep, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product. Je bouwt een online reputatie op, vergroot de betrokkenheid van de doelgroep en creëert een relatie met je volgers. Daarnaast genereer je meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk leidt tot meer conversies.

Ook leidt het vergroten van de betrokkenheid tot een hogere positie in de zoekmachine. Een goede social media pagina zorgt er namelijk ook voor dat je online beter vindbaar bent.

een social media advertentie op Facebook
waarom social media adverteren inzetten

Jouw social media expert voor social advertising

Zelf adverteren op social media wordt vaak onderschat. Het vergt namelijk kennis om succesvolle campagnes op te zetten en het is tijdrovend omdat campagnes tussentijds geoptimaliseerd dienen te worden. Indien je de tijd en kennis hebt, is het absoluut raadzaam om hier zelf mee aan de slag te gaan. Heb je dit niet? Laat dit dan aan ons over. Wij hebben ervaren social media specialisten in huis die met elke social media campagne wel raad weten!

Offerte aanvragen Social media adverteren

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Klantbeoordelingen

Social Media Adverteren wordt beoordeeld met een 8.8 door 17 tevreden klanten
90 / 100
61 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen

Gerelateerde berichten

een funnel voor Facebook Adverteren
11-07-18

Facebook Adverteren: introductie Facebook funnel (See, Think, Do)

Adverteer jij in Facebook? Krijg jij er met je campagne wel fans bij maar stijgen de verkopen niet? In dit blog vertel ik je alles over Facebook funnel marketing: ik leg je uit wat een Facebook funnel is en hoe je daarmee de juiste mensen kunt bereiken die wel converteren! Lees meer
Instagram engagement
03-05-18

Instagram: 9 tips die je engagement verhogen

Dat Instagram steeds populairder wordt, zal je vast niet ontgaan zijn. Maar gebruik jij Instagram al voor je bedrijf? In dit artikel geven we 9 tips om meer uit je Instagram account te halen en zo je engagement te verhogen. Lees meer
Meer weten over adverteren op social media? Neem gerust contact op.

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)