Bing Adverteren

marktaandeel-zoekmachines

Advertentiecampagne op Bing

Bing is na Google de grootste zoekmachine in Nederland. Door de integratie met Windows 10 is het aantal gebruikers van Bing de afgelopen tijd flink toegenomen. Dat is natuurlijk gunstig voor jou als adverteerder, want meer gebruikers betekent meer bereik. En het mooie aan Bing is dat de concurrentie een stuk lager is dan in Google AdWords. Een mooie aanvulling op je zoekmachine marketing strategie dus!

Maximaal rendement uit AdWords campagnes

Of je nou met een klein budget de mogelijkheden wil verkennen, of een complexe campagne op wil zetten die binnen je strategie past: wij helpen elke klant aan een rendabele AdWords campagne op maat. Ons gepassioneerde team staat klaar om je verkeer en conversies te verhogen.

2Bfound is een Google AdWords gecertificeerd bureau.

Wat is een AdWords campagne?

Zoekmachine adverteren (SEA) is een snelle manier om direct boven de zoekresultaten van Google te adverteren. AdWords is de advertentie-tool waarin de campagnes worden ingericht. Een AdWords campagne is een strategisch opgezette advertentiecampagne binnen Google.

Een AdWords campagne wordt onderverdeeld in verschillende advertentiegroepen. Elke advertentiegroep kan andere producten/diensten vertegenwoordigen. Door gebruik te maken van deze thematische groepen, kun je heel gericht adverteren. Door gericht te adverteren, bereik je alleen die mensen die geïnteresseerd zijn in je product/dienst. Gerichte campagnes zorgen voor een relevante advertentie op het juiste moment.

Campagnes kunnen zowel internationaal, landelijk als regionaal opgezet worden.

Welke voordelen biedt een Adwords campagne?

 • Gericht adverteren
  Met een professionele campagne worden alleen geïnteresseerde bezoekers benaderd met je advertenties.
 • Betalen per klik
  Betaal alleen als er daadwerkelijk op je advertentie geklikt wordt. Een professionele AdWords campagne trekt alleen gericht verkeer naar je website. Met een goed opgezette campagne betaalt je dus alleen voor relevante bezoekers.
 • Budget onder controle
  Kosten per klik klinkt misschien eng. Wat als er nou heel veel geklikt wordt? Geen zorgen, je kunt een maximum budget per dag instellen. Je heeft de volledige controle over het te besteden budget.
 • Flexibele instellingen
  Wil je voor product A landelijk adverteren en voor product B regionaal? Of wilt je in de advertenties van product A meer geld investeren dan die van product B? Het is allemaal mogelijk.
 • Resultaat goed meetbaar
  Middels de statistieken is het altijd inzichtelijk wat de resultaten van je campagne zijn. Maandelijks ontvang je een heldere rapportage van de voortgang.

Klantbeoordelingen

Onze AdWords Campagnes worden beoordeeld met een 8,3 door 37 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Gerelateerde berichten

verschil SEA en SEO
29-07-20

Wat is het verschil tussen SEA (Zoekmachine Adverteren) en SEO (Zoekmachine Optimaliseren)?

SEO en SEA zijn twee termen die vaak terug komen in de online marketingwereld. Bij nieuwe klanten bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil is tussen de twee diensten. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste verschillen tussen SEO en SEA. Lees meer
Gratis Google Ads advertentietegoed
25-06-20

Het is zover: Google keert vandaag het beloofde advertentietegoed uit aan MKB-bedrijven!

Om MKB bedrijven tegemoet te komen tijdens de coronacrisis maakte Google eind maart bekend dat ze GRATIS advertentietegoed zullen uitkeren. Vanaf vandaag kun je zien hoeveel advertentietegoed jij ontvangt van Google! Lees meer
Interesse in een rendabele AdWords campagne?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contactformulier
Bezig met versturen
Direct contact

Of neem direct contact op met een AdWords specialist:

Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)