Bing Adverteren

marktaandeel-zoekmachines

Advertentiecampagne op Bing

Bing is na Google de grootste zoekmachine in Nederland. Door de integratie met Windows 10 is het aantal gebruikers van Bing de afgelopen tijd flink toegenomen. Dat is natuurlijk gunstig voor jou als adverteerder, want meer gebruikers betekent meer bereik. En het mooie aan Bing is dat de concurrentie een stuk lager is dan in Google AdWords. Een mooie aanvulling op je zoekmachine marketing strategie dus!

Maximaal rendement uit AdWords campagnes

Of je nou met een klein budget de mogelijkheden wil verkennen, of een complexe campagne op wil zetten die binnen je strategie past: wij helpen elke klant aan een rendabele AdWords campagne op maat. Ons gepassioneerde team staat klaar om je verkeer en conversies te verhogen.

2Bfound is een Google AdWords gecertificeerd bureau.

Wat is een AdWords campagne?

Zoekmachine adverteren (SEA) is een snelle manier om direct boven de zoekresultaten van Google te adverteren. AdWords is de advertentie-tool waarin de campagnes worden ingericht. Een AdWords campagne is een strategisch opgezette advertentiecampagne binnen Google.

Een AdWords campagne wordt onderverdeeld in verschillende advertentiegroepen. Elke advertentiegroep kan andere producten/diensten vertegenwoordigen. Door gebruik te maken van deze thematische groepen, kun je heel gericht adverteren. Door gericht te adverteren, bereik je alleen die mensen die geïnteresseerd zijn in je product/dienst. Gerichte campagnes zorgen voor een relevante advertentie op het juiste moment.

Campagnes kunnen zowel internationaal, landelijk als regionaal opgezet worden.

Welke voordelen biedt een Adwords campagne?

 • Gericht adverteren
  Met een professionele campagne worden alleen geïnteresseerde bezoekers benaderd met je advertenties.
 • Betalen per klik
  Betaal alleen als er daadwerkelijk op je advertentie geklikt wordt. Een professionele AdWords campagne trekt alleen gericht verkeer naar je website. Met een goed opgezette campagne betaalt je dus alleen voor relevante bezoekers.
 • Budget onder controle
  Kosten per klik klinkt misschien eng. Wat als er nou heel veel geklikt wordt? Geen zorgen, je kunt een maximum budget per dag instellen. Je heeft de volledige controle over het te besteden budget.
 • Flexibele instellingen
  Wil je voor product A landelijk adverteren en voor product B regionaal? Of wilt je in de advertenties van product A meer geld investeren dan die van product B? Het is allemaal mogelijk.
 • Resultaat goed meetbaar
  Middels de statistieken is het altijd inzichtelijk wat de resultaten van je campagne zijn. Maandelijks ontvang je een heldere rapportage van de voortgang.

Klantbeoordelingen

Onze AdWords Campagnes worden beoordeeld met een 8,3 door 37 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen

Gerelateerde berichten

Het gebruik van de Google keyword planner
17-10-18

De Google zoekwoordplanner; zo gebruik je ‘m

Om te achterhalen hoe goed (of slecht) er gebruik wordt gemaakt van bepaalde zoekwoorden in Google, bestaat de tool Google Ads Zoekwoordplanner. Maar hoe gebruik je deze tool en waarom? In dit artikel geven we je meer tekst en uitleg! Lees meer
adwords campagne
09-10-18

11 tips voor een goede start van je Google Ads campagne

Ben je net begonnen of wil je binnenkort beginnnen met het opzetten van een Google Ads campagne? Neem dan zeker deze 11 tips mee! Lees meer
Interesse in een rendabele AdWords campagne?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contactformulier
Bezig met versturen
Direct contact

Of neem direct contact op met een AdWords specialist:

Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)