American Hotdogs

American Hotdogs Logo

American Hotdogs heeft een simpele maar smakelijke belofte: echte Amerikaanse hotdogs uit een mooie kraam met leuk personeel. Eigenaar Lenard is met zijn hotdogkraam overal in het land te vinden op feesten, evenementen en congressen. Al sinds 2008 zorgt 2Bfound door middel van SEO en SEA voor een constante stroom offerteaanvragen via de website. Ook zorgen we dat de site conversievriendelijk en up-to-date blijft.

SEA wordt ingezet om het zoekverkeer te vangen dat op zoek is naar onder andere het huren van een hotdogkraam of -foodtruck. Door in te spelen op dit specifieke zoekverkeer is in 2018 een conversiepercentage behaald van maar liefst 9,61%!

Wat zijn de resultaten?

Constant nieuwe leads

Het grootste deel van de leads komt binnen via de website. Potentiële klanten komen via SEO of SEA op de site terecht en doen een offerteaanvraag. Zo heeft American Hotdogs het hele jaar door meer dan genoeg opdrachten.

Meer bezoekers

Door het inzetten van SEO en SEA heeft American Hotdogs ruim vier keer zoveel relevant verkeer op de site gekregen.

Top 3 posities in Google

Meer dan 14 organische top 3 posities in Google voor de belangrijkste zoekwoorden! Google maar eens op "hotdogkar verhuur", "hotdogwagen verhuur" of "hotdogwagen".

Reactie van de klant:

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Ook samen mooie resultaten behalen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte!

Contactformulier
Bezig met versturen
Direct contact

Of neem direct contact op met een specialist die aan deze case werkt:

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)