Website laten maken

website als basis voor online marketing

Succesvolle online marketing begint bij een goede website

Vandaag de dag kun je niet meer zonder website. Je website is een belangrijk verlengstuk van je bedrijf. Het is niet alleen je visitekaartje op internet, maar ook de manier om in contact te komen met nieuwe potentiële klanten. Hoe sterk je online marketing ook is: als je website onvoldoende aanspreekt, vertrouwen uitstraalt of simpelweg niet goed werkt, loop je alsnog klanten mis.

Een doordacht en gebruiksvriendelijk ontwerp, goede techniek en op de juiste plekken aansturen tot actie – dat is nodig om je bedrijf online écht succesvol te maken.

Een WordPress website laten maken?

2Bfound is gespecialiseerd in online marketing en werkt voor het ontwikkelen van professionele websites samen met partner Vest161, een full-service webdesign bureau, gevestigd op dezelfde locatie. Je website wordt ontwikkeld in WordPress, het grootste en meest gebruiksvriendelijke cms ter wereld. Het zelf beheren van je website is daardoor heel eenvoudig.

  • Webdesign op maat
  • Responsive
  • Zeer gebruiksvriendelijk cms (WordPress)
Vest161 logo

Wat klanten zeggen

Cees van den Broek Holandalús Vakantiehuizen

Prima en goed verzorgde SEO training. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Komt tevens door de extra aandacht vanwege maar maximaal 4 deelnemers. Cijfer: 8,5

IFAW

Heel goed. Ik heb veel geleerd en antwoord gekregen op een aantal vragen. Ik kan de opgedane kennis goed toepassen, ik ben dus erg tevreden over de SEO training. Cijfer: 9

Nieuwe website laten maken?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Neem contact op
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)