Habrobouw

habrobouw SEO referentie

5 jaar geleden toen Habrobouw bij 2Bfound aanklopte hadden ze nog niet eens een website. Met als ambitie om de beste aannemer in Dordrecht en omstreken te worden, mocht een site en een goede online positionering uiteraard niet ontbreken. Samen hebben we een strategie uitgewerkt om m.b.v. van een nieuwe website online marktleider te worden in de aannemerssector van Dordrecht en omstreken. Op dit moment wordt Habrobouw voor 90% van hun nieuwe klanten voorzien via de online kanalen. Bovendien wordt er nog steeds ieder jaar een verdere groei gerealiseerd in online offerte aanvragen.

Resultaten

Online marktleider in regio

In de regio Dordrecht staat Habrobouw altijd in de top 3 op regionaal gezochte zoektermen in de aannemersbranche. Bijvoorbeeld: aannemer, aannemer Dordrecht, aannemersbedrijf, aannemersbedrijf Dordrecht, enz.

Van 0 naar +/- 20 online aanvragen per maand

Door de toename in relevant verkeer en de optimalisaties van de website is het aantal aanvragen via de site flink toegenomen.

21 top 10 posities in Google

Maar liefst 21 top 10 posities in de zoekmachine Google op relevante zoekwoorden.

Reactie van de klant

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Wil jij ook het maximale rendement uit je website halen?!

Neem vrijblijvend contact op om te weten te komen wat wij voor je kunnen betekenen!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen

Je kunt ook direct contact opnemen met onze SEO specialist:

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)