No Cure No Pay SEO

SEO - Zoekmachine optimalisatie

99% van de projecten waar 2Bfound tot vandaag de dag aan heeft gewerkt scoort een notering in de top 10 resultaten van de zoekmachine Google. Dit geeft je geen garantie, maar wel een indicatie van wat de resultaten van je SEO optimalisatie zullen zijn. Om deze reden bieden wij onze diensten tevens aan op basis van de ‘no cure no pay’ methode.

Vrijblijvend Advies Aanvragen

De 'No Cure No Pay' methode

Met een ‘no cure no pay’ methode ben je ervan verzekerd dat je alleen betaald voor SEO optimalisatie wanneer ook daadwerkelijk de beoogde resultaten worden behaald.
Je betaalt voor de zoekmachine optimalisatie van je website vanaf het moment dat je het adviesrapport hebt ontvangen. Als de beoogde resultaten niet binnen de afgesproken tijd zijn behaald, betaal je niets meer totdat de gewenste posities wél behaald zijn. In de praktijk komt dit echter zelden voor en spreken we realistische en haalbare doelstellingen met je af voordat we van start gaan.

diagram - 2Bfound

Klantbeoordelingen

No Cure No Pay SEO wordt beoordeeld met een 8.8 door 52 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen

Referenties

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2BFound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Jouw site bovenaan in Google?

Vul het formulier in voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)