Incompany trainingen

incompany training door 2Bfound

Een Incompany training op de locatie van je bedrijf!

Alle online marketing trainingen die 2Bfound aanbiedt, zijn aan te vragen in de trainingsvorm incompany. Dit houdt in dat één (of meer) van onze deskundige trainers op de locatie van jouw bedrijf een training komt geven voor een grotere groep. De training wordt geheel naar wens samengesteld zodat deze volledig voldoet aan de wensen en behoeften van je bedrijf.

Online marketing trainingen voor MKB

Een in company training is onder andere interessant wanneer een volledige afdeling getraind moet worden op één of meerdere online marketing disciplines. Maar ook wanneer je graag met een grote groep wilt deelnemen aan één van de vaste online marketing trainingen van 2Bfound, is het handiger dat wij naar jouw locatie komen in plaats van andersom. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een incompany training!

In company training op maat

Om te zorgen dat de training volledig aansluit op je wensen en doelstellingen, is het mogelijk om de training volledig op maat te laten maken. Het voordeel hiervan is dat je dan zeker weet dat alle punten en vragen worden behandeld. Indien je niet goed weet welke zaken je wilt behandelen of het graag algemeen wilt houden, is het ook mogelijk dat wij één van onze vaste trainingen bij je op locatie geven.

Een incompany training over online marketing op maat

Incompany Online Marketing trainingen

Vraag een Incompany training aan!
Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Richard Hooghiemstra
Richard Hooghiemstra
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Tim Leijs Online marketeer
Tim Leijs
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)