SEO Techniek

SEO begint bij de basis van de website: de techniek

Bij het optimaliseren van de website kijken we eerst naar de techniek van de website. Dit is de laag die je doorgaans als gebruiker niet ziet. Wanneer de website techniek goed in elkaar steekt, heeft het optimaliseren van je overige SEO aanpassingen, zoals het creëren van content en linkmanagement, meer effect.

Is jouw website technisch in orde? Dan is hij beter te indexeren voor zoekmachines. Bovendien is de website dan gebruiksvriendelijker, wat een positief effect heeft op de zoekresultaten van jouw website. Door de SEO techniek van je website te analyseren, ontdek je direct concrete punten die verbeterd kunnen worden door jou, je webbouwer en ons.

seo techniek

Een zoekmachine beoordeelt de techniek van jouw website op basis van drie onderdelen: structuurgebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Structuur

Hoe zit de structuur van jouw website in elkaar? Is de website logisch opgebouwd om de aandacht van de klant te trekken en om de klant te voorzien van de juiste informatie? Bijvoorbeeld door landingspagina’s die gefocust zijn op bepaalde informatie voor de klant. Ook de broncode die hier achter zit is belangrijk. Worden bijvoorbeeld alle pagina’s die Google niet mag indexeren ook geblokkeerd voor bezoekers? Als dit een rommeltje is zullen zoekmachines dit beschouwen als inefficiënt en dus niet gebruiksvriendelijk. 2Bfound biedt je graag ondersteuning bij het analyseren van jouw websitestructuur. Wij zullen dan samen met je webbouwer kijken hoe we de structuur samen kunnen optimaliseren.

Gebruiksvriendelijkheid

De structuur heeft een direct effect op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Dit houdt in dat de klant goed door een website wordt geleid en dat hij het gebruik van de website als prettig en makkelijk ervaart. Als een klant lang moet zoeken naar de juiste informatie in jouw website heeft dit een negatief effect op de zoekresultaten van jouw website. Wij helpen je graag om de gebruiksvriendelijkheid van jouw website te analyseren en te verbeteren.

Snelheid

Snelheid is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en de indicatie van jouw website door zoekmachines. Als jouw website traag reageert dan kunnen mensen daardoor geïrriteerd raken en juist weer weggaan. Daarom heeft Google enkele criteria voor snelheid opgesteld waaraan je moet voldoen. Voldoe je hier niet aan? Dan heeft de snelheid van de website negatieve gevolgen voor Google’s oordeel en de gebruikersvriendelijkheid. 2Bfound heeft de juiste tools om de snelheid van jouw website te controleren en jou te helpen bij het optimaliseren.

Klantbeoordelingen

Onze dienst SEO Techniek wordt beoordeeld met een 9.2 door 9 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

verschil SEA en SEO
29-07-20

Wat is het verschil tussen SEA (Zoekmachine Adverteren) en SEO (Zoekmachine Optimaliseren)?

SEO en SEA zijn twee termen die vaak terug komen in de online marketingwereld. Bij nieuwe klanten bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil is tussen de twee diensten. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste verschillen tussen SEO en SEA. Lees meer
top 10 ranking factoren Google
08-07-20

De top 10 Google Ranking Factors in 2020

Het complete algoritme van Google is net zo geheim als het recept van Coca Cola. Er wordt gespeculeerd dat Google op basis van meer dan 200(!) ranking factoren jouw website beoordeelt. Wij maakten een top 10 van de belangrijkste ranking factors. Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)