SEO Techniek

SEO begint bij de basis van de website: de techniek

Bij het optimaliseren van de website kijken we eerst naar de techniek van de website. Dit is de laag die je doorgaans als gebruiker niet ziet. Wanneer de website techniek goed in elkaar steekt, heeft het optimaliseren van je overige SEO aanpassingen, zoals het creëren van content en linkmanagement, meer effect.

Is jouw website technisch in orde? Dan is hij beter te indexeren voor zoekmachines. Bovendien is de website dan gebruiksvriendelijker, wat een positief effect heeft op de zoekresultaten van jouw website. Door de SEO techniek van je website te analyseren, ontdek je direct concrete punten die verbeterd kunnen worden door jou, je webbouwer en ons, internet marketing bureau 2Bfound.

Gratis SEO Scan

seo techniek

Een zoekmachine beoordeelt de techniek van jouw website op basis van drie onderdelen: structuurgebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Structuur

Hoe zit de structuur van jouw website in elkaar? Is de website logisch opgebouwd om de aandacht van bezoekers te trekken en om de bezoekers de juiste informatie te geven? Is de content logisch onderverdeeld in landingspagina’s? Hoeveel klikken zijn jouw belangrijkste pagina’s van de homepage verwijderd? Ook de broncode die hier achter zit is belangrijk. Worden bijvoorbeeld alle pagina’s die Google niet mag indexeren ook geblokkeerd voor bezoekers? Als dit een rommeltje is zal ook Google zien dat jouw website niet gebruiksvriendelijk is. 2Bfound biedt je graag ondersteuning bij het analyseren van jouw websitestructuur. Wij zullen dan samen met je webbouwer kijken hoe we de structuur samen kunnen optimaliseren.

Gebruiksvriendelijkheid

De structuur heeft een direct effect op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Dit houdt in dat de klant goed door een website wordt geleid en dat hij het gebruik van de website als prettig en makkelijk ervaart. Als een klant lang moet zoeken naar de juiste informatie in jouw website heeft dit een negatief effect op de zoekresultaten van jouw website. Wij helpen je graag om de gebruiksvriendelijkheid van jouw website te analyseren en te verbeteren.

Snelheid

Snelheid is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en de manier waarop Google door jouw site kan crawlen. Als jouw website traag reageert dan kunnen mensen daardoor geïrriteerd raken en juist weer weggaan. Daarom hecht Google veel waarde aan de snelheid van jouw website. Voldoe je niet aan de kwaliteitseisen? Dan heeft de snelheid van de website een negatieve impact op je SEO. 2Bfound heeft de juiste tools om de snelheid van jouw website te controleren en jou te helpen bij het optimaliseren.

Klantbeoordelingen

Onze dienst SEO Techniek wordt beoordeeld met een 9.2 door 9 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

Trends van 2021 SEO (archief)
22-12-20

De belangrijkste SEO trends in 2021 voor een optimale online vindbaarheid

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat er weer een mooi nieuw jaar voor de deur staat vol nieuwe SEO ontwikkelingen. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om alvast een aantal nieuwe SEO trends voor 2021 met jullie te delen! Lees meer
seo strategie 2021
17-11-20

Een SEO strategie voor 2021; do’s en don’ts op een rij

De ontwikkeling van Google gaat onverminderd door: is jouw huidige SEO strategie nog wel in lijn met de recente ontwikkelingen van de zoekmachines? In dit artikel geven wij je welke acties je wel en niet moet ondernemen. Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)