SEO strategie

Waarom een SEO strategie?

Zonder juiste strategie behaal je geen maximale SEO resultaten. Een SEO strategie is de rode draad voor al jouw SEO werkzaamheden en is gericht op een samensmelting tussen de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en het zoekgedrag van potentiële websitebezoekers. Zonder een strategie vormen jouw optimalisaties geen samenhang en geniet je op lange termijn niet van jouw SEO. 2Bfound helpt je graag jouw strategie uit te stippelen.

Wat is de juiste SEO strategie?

Gericht op potentiële websitebezoekers

Een succesvolle SEO strategie is een strategie die erop gericht is om jouw doelgroep alle benodigde informatie te geven, waarmee zij hun (zoek)opdracht kunnen volbrengen. Je strategie is altijd realistisch, want hij is erop gebaseerd om jouw doelgroep zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jouw strategie bevat minimaal de volgende onderdelen:

  • Doelgroep focus; zoekintentie en zoekgedrag
  • Content plan
  • Techniek optimalisatie
  • Autoriteit opbouwen

SEO succes gaat niet over één dag

De juiste SEO strategie richt zich niet op het behalen van successen op korte termijn. Optimalisaties voer je nooit door om een gigantische piek in het aantal websitebezoekers te creëren, maar voer je door om jouw website op lange termijn naadloos te laten aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Juist dat resulteert in een continue groei van websitebezoekers en conversies. 2Bfound helpt geen klanten, maar werkt samen met klanten om hun doelgroep te helpen.

Sessie voor het ontwikkelen van je online marketing strategie
Het scrhijven van een SEO blog en artikel

Jouw SEO strategie doorvoeren

Wil jij een SEO strategie die realistisch, haalbaar en behapbaar is? Samen met 2Bfound werk je hem tot in de puntjes uit. Hoe we dat doen? Dat hangt af van jouw wensen; we kunnen je SEO trainingen geven, SEO consult geven of we kunnen jouw SEO strategie volledig samen uitstippelen.

Andere SEO onderdelen:

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienst SEO Strategie met een 9,1 door 21 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Gerelateerde berichten

verschil SEA en SEO
29-07-20

Wat is het verschil tussen SEA (Zoekmachine Adverteren) en SEO (Zoekmachine Optimaliseren)?

SEO en SEA zijn twee termen die vaak terug komen in de online marketingwereld. Bij nieuwe klanten bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil is tussen de twee diensten. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste verschillen tussen SEO en SEA. Lees meer
top 10 ranking factoren Google
08-07-20

De top 10 Google Ranking Factors in 2020

Het complete algoritme van Google is net zo geheim als het recept van Coca Cola. Er wordt gespeculeerd dat Google op basis van meer dan 200(!) ranking factoren jouw website beoordeelt. Wij maakten een top 10 van de belangrijkste ranking factors. Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)