Gratis SEO scan

SEO analyse voor je website

Optimale vindbaarheid dankzij de gratis SEO scan

Je hebt een website voor je bedrijf gebouwd, maar de bezoekersaantallen lopen achter. Is je Zoekmachine Optimalisatie wel op orde? Grote kans dat je website nog niet optimaal vindbaar is in Google. Om goed gevonden te worden in Google en in andere zoekmachines is het van belang dat je website voldoet aan de SEO-richtlijnen. Kom door middel van onze gratis SEO scan erachter of je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onze SEO scan legt alle mogelijke knelpunten bloot en biedt direct inzicht en dat gericht op jouw website! Dit bieden wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Waarom een SEO scan?

  • Haal snel hogere posities in Google;
  • Meer bezoekers op je website zonder te adverteren;
  • Krijg professioneel SEO advies gericht op jouw website;
  • Ontvang praktische informatie waarmee je zelf direct aan de slag kan;
  • En een gratis en vrijblijvend rapport na afloop!
Website laten checken op SEO
je website scannen op SEO

Hoe werkt de SEO scan?

Wist je dat 93% van alle internetgebruikers Google gebruikt als startpunt? Niet zo gek dus dat veel bedrijven beter gevonden willen worden door zoekmachines. Maar waar moet je beginnen als je online beter gevonden wilt worden? Google houdt rekening met wel meer dan 200 factoren. Door gebruik te maken van onze SEO scan heb je direct inzicht in wat er verbeterd kan worden aan je website. Na aanvraag van een SEO scan word je website van top tot teen gecontroleerd volgens de laatste SEO-richtlijnen.

De SEO scan biedt inzicht in je website techniek, content en autoriteit, oftewel: de drie pilaren van SEO.

Andere SEO onderdelen:

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Klantbeoordelingen

SEO Scan wordt beoordeeld met een 8.9 door 86 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
Vraag de gratis SEO scan direct aan!

Ben je benieuwd of jouw website verbeteringen nodig heeft op het gebied van SEO? Kom er direct achter en vraag gratis en vrijblijvend de SEO scan aan. Het aanvragen van de scan doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Na afloop van de scan ontvang je binnen 3 werkdagen een uitgebreid rapport over jouw website!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Tim Leijs Online marketeer
Tim Leijs
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Weet jij alles al over een SEO scan? Test jezelf!

Een SEO scan van 2Bfound is een krachtige, bondige analyse van jouw website op basis van relevante SEO richtlijnen. Met een SEO scan krijg je inzicht in de mate waarin jouw website online vindbaar en functioneel is en ontvang je direct advies ter verbetering van belangrijke aspecten binnen zoekmachine optimalisatie.
Een SEO scan wordt bij 2Bfound gebaseerd op de drie hoofdpijlers van SEO:

1. Techniek.
2. Content.
3. Autoriteit.

Deze drie pijlers leiden tot een goede gebruiksvriendelijkheid voor de zoekmachine gebruiker. Aan de hand van deze pijlers worden SEO knelpunten van de website blootgelegd en worden tips gegeven ter optimalisatie van de website waarmee je zelf direct aan de slag kan of het juist kan uitbesteden.
Een SEO scan vraag je eenvoudig aan door jouw bedrijfsgegevens achter te laten en ons te vertellen wat jouw wensen zijn. Binnen 3 werkdagen ontvang je de SEO scan in je mailbox.