Gratis SEO scan

SEO analyse voor je website

Optimale vindbaarheid dankzij de gratis SEO scan

Je hebt een website voor je bedrijf gebouwd, maar de bezoekersaantallen lopen achter. Is je Zoekmachine Optimalisatie wel op orde? Grote kans dat je website nog niet optimaal vindbaar is in Google. Om goed gevonden te worden in Google en in andere zoekmachines is het van belang dat je website voldoet aan de SEO-richtlijnen. Kom door middel van onze gratis SEO scan erachter of je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onze SEO scan legt alle SEO knelpunten bloot en biedt een bondige analyse gericht op jouw website! Dit bieden wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Direct jouw SEO Scan aanvragen

Waarom een SEO scan?

Onze SEO analyse voor jouw website geven je inzicht in alle SEO knelpunten binnen je website. De analyse is erop gericht om;

  • Snel hogere posities te behalen in Google;
  • Meer bezoekers op je website te krijgen zonder te adverteren;
  • Professioneel advies van een online marketing specialist te ontvangen voor jouw website;
  • Praktische informatie te geven die direct toepasbaar is;
  • Dit alles in een gratis en vrijblijvend rapport te bieden!

Hulp nodig bij de implementatie van de adviezen? Onze SEO specialisten werken graag met je samen.

Website laten checken op SEO
je website scannen op SEO

Hoe werkt de SEO scan?

Onze SEO scan biedt inzicht in de drie SEO-pijlers: content, techniek en autoriteit. In onze analyse zoomen we in op deze drie componenten, waarna we direct aangeven hoe je deze kunt optimaliseren. We geven aan welke adviezen direct opgepakt moeten worden én welke adviezen een langere adem nodig hebben. Door alle adviezen en tips op te volgen maak je de eerste stappen richting een website waarin de content aansluit op de doelgroep, de website snel en toegankelijk is, de website een autoriteit is in haar branche en dat alles om optimaal gevonden te worden in Google!

Vergeet niet jouw wensen aan ons door te geven, zodat we de SEO analyse zo specifiek mogelijk kunnen maken.

Andere SEO onderdelen:

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Klantbeoordelingen

SEO Scan wordt beoordeeld met een 8.9 door 86 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Vraag de gratis SEO scan direct aan!

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag direct jouw SEO scan aan!

  • SEO-pijnpunten direct inzichtelijk
  • Quick-wins voor jouw website
  • Advies op maat van SEO specialisten
  • Binnen 3 werkdagen in je mailbox

Wij kennen maar één voorwaarde:

  • We bespreken ons advies naderhand, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren
Tim Leijs Online marketeer
Bas de Roy bij 2Bfound online marketing
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert

Weet jij alles al over een SEO scan? Test jezelf!

Een SEO scan van 2Bfound is een krachtige, bondige analyse van jouw website op basis van relevante SEO richtlijnen. Met een SEO scan krijg je inzicht in de mate waarin jouw website online vindbaar en functioneel is en ontvang je direct advies ter verbetering van belangrijke aspecten binnen zoekmachine optimalisatie.
Een SEO scan wordt bij 2Bfound gebaseerd op de drie hoofdpijlers van SEO:

1. Techniek.
2. Content.
3. Autoriteit.

Deze drie pijlers leiden tot een goede gebruiksvriendelijkheid voor de zoekmachine gebruiker. Aan de hand van deze pijlers worden SEO knelpunten van de website blootgelegd en worden tips gegeven ter optimalisatie van de website waarmee je zelf direct aan de slag kan of het juist kan uitbesteden.
Een SEO scan vraag je eenvoudig aan door jouw bedrijfsgegevens achter te laten en ons te vertellen wat jouw wensen zijn. Binnen 3 werkdagen ontvang je de SEO scan in je mailbox.