SEO content

Verbeter je positie in Google met SEO Copywriting!

Om te zorgen dat jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachine, is het van groot belang dat je de webteksten op je website SEO optimaliseert. Zo wordt je website geïndexeerd op relevante zoekwoorden, vragen en teksten, waarmee je jouw doelgroep bereikt. Belangrijk, aangezien je op deze manier zorgt voor traffic op je website.

Succesvolle SEO copywriting vergt wel tijd en kennis, zowel technisch als inhoudelijk. Laat je SEO teksten dan ook schrijven door 2Bfound. Wij hebben ervaren SEO Copywriters in huis die krachtige SEO teksten schrijven voor zowel jouw bezoekers als Google!

Wat is goede SEO content?

Content die geschreven is voor de gebruiker

Als SEO copywriting bureau weten wij als geen ander hoe belangrijk goede SEO teksten zijn. Helaas is het niet altijd even makkelijk om zo’n tekst te schrijven. Wanneer je content gaat schrijven voor je klant zal je zorgvuldig moeten nadenken over je eigen product of dienst en de branche of doelgroep waarop je je focust. Daar pas je vervolgens je tekstinhoud en schrijfstijl (oftewel tone of voice) op aan.

Gebaseerd op het zoekgedrag van de doelgroep

Bij het creëren van content op je website gebruik je relevante zoekwoorden. Deze komen voort uit een zoekwoordonderzoek. Hierbij kijken de 2Bfound SEO tekstschrijvers naar welke woorden je doelgroep gebruikt om jouw website, dienst of product te vinden. 2Bfound voert deze analyse zorgvuldig voor je uit en schrijft deze teksten met als uiteindelijk doel: de klant verder helpen.

Het scrhijven van een SEO blog en artikel

Zelf SEO content leren schrijven

Om te zorgen voor krachtige SEO webteksten doorlopen we een content-proces. Aan het begin van dit content-proces stellen wij een sterke zoekwoordenanalyse op. We verrichten dan onderzoek naar de meest relevante en gebruikte zoekwoorden onder jouw doelgroep. De belangrijkste focuswoorden worden opgesteld in een lijst, waar vervolgens webpagina’s en SEO blogs voor worden geschreven. Daarnaast worden huidige webpagina’s beoordeeld en indien nodig geoptimaliseerd.

Ben je overtuigd en wil je graag aan de slag met SEO-teksten met behulp van SEO experts? Vul het contactformulier in!

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienst SEO Content met een 8,9 door 17 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Gerelateerde berichten

Contentmarketing trends 2022
03-12-21

Dit zijn de 5 belangrijkste contentmarketing trends in 2022

Welke contentmarketing trends moet je zéker in de gaten houden als je ook in 2022 content wilt produceren die gezien én gelezen wordt? Wij lichten 5 belangrijke trends uit! Lees meer
Contentkalender 2021 Template
01-11-21

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2022 template van 2Bfound! Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)