SEO content

Schrijf webteksten met kwaliteit én juiste zoekwoorden

De tijd waarin je je volledig kon focussen op het plaatsen van zoveel mogelijk zoekwoorden in je website is voorbij. Copywriting is belangrijker dan ooit, maar tegelijkertijd is tekst alleen niet meer voldoende. Je moet ook rekening houden met visuele content. 2Bfound kan jou helpen met o.a. het schrijven van SEO blogs, SEO webpagina’s en andere SEO content.

Wat is goede SEO content?

Content die geschreven is voor de gebruiker

Het toepassen van goede copywriting heeft effect op je SEO-resultaten. Wanneer je content gaat schrijven voor je klant zal je zorgvuldig moeten nadenken over je eigen product of dienst en de branche of doelgroep waarop je je focust. Daar pas je vervolgens je tekstinhoud en schrijfstijl(oftewel tone of voice) op aan.

Gebaseerd op het zoekgedrag van de doelgroep

Bij het toepassen van content op je website gebruik je zoekwoorden. Deze komen voort uit een zoekwoordonderzoek. Hierbij kijkt 2Bfound naar welke woorden je doelgroep gebruikt om jouw website, dienst of product te vinden. 2Bfound voert deze analyse zorgvuldig voor je uit en schrijft deze teksten met als uiteindelijk doel: de klant verder helpen.

content marketing inzetten voor je bedrijf
Het scrhijven van een SEO blog en artikel

Zelf SEO content leren schrijven

Wil je graag zelf leren hoe je juiste content creëert met daarbij de SEO-technieken? Iedere maand geeft 2Bfound diverse training op het gebied van SEO en Contentmarketing. Zo leer je ondere andere meer over SEO in het algemeen en over het schrijven van onder andere SEO webpagina’s en SEO blogs. Bekijk de trainingen hier: Contentmarketing training of SEO training.

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienst SEO Content met een 8,9 door 17 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Gerelateerde berichten

contentmarketing 2020 trends en ontwikkelingen
10-01-20

5 belangrijke contentmarketing trends en ontwikkelingen in 2020

Welke contentmarketing trends moet je zéker in de gaten houden als je ook in 2020 content wilt produceren die gezien én gelezen wordt? Wij lichten 5 belangrijke trends uit! Lees meer
De Inhaakkalender van 2020
21-10-19

Dé inhaakkalender van 2020

Daar issie weer: dé inhaakkalender! Maar dit keer natuurlijk gericht op het jaar 2020. Op al benieuwd waar je in 2020 met je bedrijf op kan inhaken? Download 'm dan hier! Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)