SEO content

Schrijf webteksten met kwaliteit én juiste zoekwoorden

De tijd waarin je je volledig kon focussen op het plaatsen van zoveel mogelijk zoekwoorden in je website is voorbij. Copywriting is belangrijker dan ooit, maar tegelijkertijd is tekst alleen niet meer voldoende. Je moet ook rekening houden met visuele content. 2Bfound kan jou helpen met het schrijven, plaatsen en creëren van content.

Wat is goede SEO content?

Content die geschreven is voor de gebruiker

Het toepassen van goede copywriting heeft effect op je SEO-resultaten. Wanneer je content gaat schrijven voor je klant zal je zorgvuldig moeten nadenken over je eigen product of dienst en de branche of doelgroep waarop je je focust. Daar pas je vervolgens je tekstinhoud en schrijfstijl(oftewel tone of voice) op aan.

Gebaseerd op het zoekgedrag van de doelgroep

Bij het toepassen van content op je website gebruik je zoekwoorden. Deze komen voort uit een zoekwoordonderzoek. Hierbij kijkt 2Bfound naar welke woorden je doelgroep gebruikt om jouw website, dienst of product te vinden. 2Bfound voert deze analyse zorgvuldig voor je uit en schrijft deze teksten met als uiteindelijk doel: de klant verder helpen.

Zelf leren hoe je sterke content creëert?

Wil je zelf leren hoe je de juiste content creëert en daarbij zowel SEO-doeleinden als de klant hoog in het vaandel houdt? 2Bfound geeft meerdere workshops over SEO en het schrijven van content. Schrijf je snel in, dan leren we je graag meer!

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienst SEO Content met een 8,9 door 17 tevreden klanten!
90 / 100
43 beoordelingen
91 / 100
54 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2BFound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Gerelateerde berichten

het schrijven van een blog achter de computer
05-09-17

Geen inspiratie? 5 handige tools die je helpen bij het creëren van een goed blogartikel

Als ondernemer of content schrijver heb je het vast weleens meegemaakt, je staart al drie uur lang naar je beeldscherm en weet nog steeds niet waarover je wilt schrijven. Geen zorgen, iedereen maakt dit weleens mee. Het is ook niet makkelijk om consistent goede content te schrijven voor het verbeteren van je content marketing. Daarom lichten we 5 tools toe welke je kunt inzetten bij het creëren van een goed blogartikel. Lees meer
het vertrouwen in een webshop
24-03-17

Vergroot in 6 stappen het online consumentenvertrouwen van je webshop

Een gebrek aan consumentenvertrouwen in je webshop weerhoudt bezoekers ervan om een aankoop te doen. Mensen moeten tenslotte hun persoonlijke en financiële gegevens met een webwinkel delen, en dat doen ze niet als ze een webwinkel onvoldoende vertrouwen. Lees hier hoe je het online vertrouwen van je webshopbezoekers kunt verhogen! Lees meer
Ook hoger in Google?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)