SEO Consult – Zoekmachine Advies van jouw eigen SEO Consultant

Hoger in Google dankzij het SEO consult van 2Bfound

Samen jouw website beter vindbaar maken in Google

Zoekmachines genereren maar liefst 93% van alle websiteverkeer. Is de website van jouw bedrijf niet goed vindbaar in Google? De kans is dan groot dat je onzichtbaar bent voor je doelgroep en belangrijke leads misloopt! Wil jij beter gevonden worden in Google? Vraag een SEO consult aan voor eenmalig advies van een ervaren optimalisatie consultant. Met een ervaren SEO consultant bespreek je in een dagdeel wat je zelf kan doen om jouw website te optimaliseren.

 

Een SEO consult van 2Bfound

Samen met een ervaren SEO consultant bekijk je alle mogelijkheden om zelfstandig het maximale uit je website te halen. In een halve dag bespreek je verschillende verbeterpunten die je direct kan doorvoeren voor een betere vindbaarheid, zoals:

 • Uitleg over wat belangrijk is binnen SEO
 • Keywords bepalen aan de hand van een zoekwoordonderzoek
 • Persoonlijk advies over de kwaliteit van je content
 • Inzicht over de techniek van je website
 • Praktische tips over het verbeteren van je autoriteit (linkbulding)

 

SEO consult informatie
Vraag een persoonlijk SEO consult aan voor gericht advies

Waarom een SEO consult?

 • Gericht advies om sneller hoger in Google te komen
 • Eén-op-één sessie met een ervaren SEO expert
 • Ondersteuning zonder verdere verplichtingen
 • Hands on consult met direct uitvoerbare tips, dus geen rapporten en analyses die waarschijnlijk ergens in een la verdwijnen.

 

 

Andere SEO onderdelen:

Praktische informatie en tarieven

 • Locatie: op eigen locatie of bij ons op kantoor (Vriesestraat 119, Dordrecht)
 • Duur consult: halve dag (9:00 – 13:00 of 13:00 – 17:0)
 • Deelnemers: maximaal 1 deelnemer
 • Kosten: €300,- voor een halve dag (excl. btw en reiskosten); Bij uitloop geldt een tarief van €90,- per uur.

Het SEO consult betreft een eenmalig adviesgesprek met een ervaren zoekmachine specialist. Indien gewenst is het mogelijk om het consult meermaals af te nemen. Als online marketing bedrijf brengen we jouw SEO naar een volgend level.

Samen SEO adviesgesprek aangaan

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Klantbeoordelingen

SEO Consult wordt beoordeeld met een 8.8 door 67 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
Persoonlijk SEO advies nodig? Vraag een SEO consult aan!

Ben je benieuwd geworden naar een SEO consult van 2Bfound? Onze zoekmachine specialisten leggen je graag uit hoe jij zelfstandig jouw website kan optimaliseren. Vraag direct een SEO consult aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Tim Leijs Online marketeer
Tim Leijs
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Weet jij alles al over SEO? Test jezelf!

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en zet je in om je website online goed vindbaar te maken. Met SEO positioneer je de niet-betaalde zoekresultaten van je website hoger in Google.
SEO bestaat uit drie focus onderdelen:
1. Techniek van de website.
2. Content op de website.
3. Autoriteit van de website.
SEO is volledig gratis, want het gaat om de optimalisatie van de niet-betaalde zoekresultaten in Google.
Bij een SEO consult vraag je eenmalig advies aan van een ervaren zoekmachine optimalisatie consultant. Met een ervaren SEO consultant bespreek je in een dagdeel wat je zelf kan doen om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines. Ter voorbereiding van deze afspraak wordt eerst een uitgebreide SEO scan van jouw website gemaakt waarna deze wordt besproken. Je gaat naar huis met een lijst aan actiepunten die jouw website verder helpen.