Linkbuilding Bureau / specialist

linkmanagement

Word organisch gevonden dankzij professionele linkbuilding

De online ‘mond-tot-mond reclame’ staat beter bekend als linkmanagement. Door relevante en kwalitatieve links naar jouw website of webshop te creëren stijgt de waarde van je website. Het grote voordeel van een goed linkwerk is dat jouw website organisch, oftewel de niet-betaalde zoekresultaten, stijgt in de zoekmachines.

Hoe creëer je een effectief en professioneel linknetwerk?

Het aanmelden op tientallen niet-relevante websites werkt tegenwoordig niet meer en is zelfs schadelijk voor je positie in de zoekmachines, zoals Google en Bing. Het is belangrijk dat er externe- en interne links verwijzen naar de verschillende pagina’s van je website. De externe verwijzingen moeten van betrouwbare en relevante websites komen.

Een goed linknetwerk heeft de volgende voordelen:

  • Een professioneel opgezet linknetwerk zorgt voor een betere organische positie in de zoekmachines.
  • De waarde van je website wordt verhoogd in de ogen van de zoekmachines door relevante en kwalitatieve links.
  • Meer bezoekers naar je site via kliks op de links in het linknetwerk.
linkmanagement

Linkbuilding door Linkbuilding Bureau 2Bfound

Het opbouwen van een goed linknetwerk is niet eenvoudig, maar het is nog altijd een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Als linkbuilding specialist hebben wij al 10 jaar ervaring in het linkbuilding en hebben wij het door de jaren heen zien veranderen. Onze methodes zijn mee veranderd en effectiever geworden. Hier vind je ons stappenplan:

Klantbeoordelingen

Onze dienst Zoekmachine Optimalisatie wordt beoordeeld met een 8,9 door 87 tevreden klanten!
93 / 100
65 beoordelingen
91 / 100
68 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

robot staat op een bureau
19-02-19

Machine Learning; de Toekomst van Online marketing

Online marketing ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Kunstmatige Intelligentie en met name Machine Learning zijn hier een groot onderdeel van. Dit werd tijdens het grote evenement Friends of Search veelal benoemd. Maar wat voor impact heeft Machine Learning op online marketing activteiten? Wij vertellen het je! Lees meer
het uitbesteden van linkbuilding
14-01-19

Linkbuilding uitbesteden of zelf uitvoeren?

Anno 2019 is linkbuilding nog steeds belangrijk om je website hoger te laten ranken in Google🔗 Echter kost het verkrijgen van een groot en kwalitatief linknetwerk veel tijd, moeite en specialistische kennis. Voor veel ondernemers rijst dus de vraag: moet ik linkbuilding uitbesteden of het toch zelf uitvoeren? Wij helpen je bij deze vraag! Lees meer
Ook graag hoger komen in Google met behulp van linkmanagement?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)