SEO linkmanagement

linkmanagement

Word organisch gevonden dankzij linkmanagement

De online ‘mond-tot-mond reclame’ staat beter bekend als linkmanagement. Door relevante en kwalitatieve links naar jouw website of webshop te creëren stijgt de waarde van je website. Het grote voordeel van een goed linkwerk is dat jouw website organisch, oftewel de niet-betaalde zoekresultaten, stijgt in de zoekmachines.

Hoe creëer je een effectief en professioneel linknetwerk?

Het aanmelden op tientallen niet-relevante websites werkt tegenwoordig niet meer en is zelfs schadelijk voor je positie in de zoekmachines, zoals Google en Bing. Het is belangrijk dat er externe- en interne links verwijzen naar de verschillende pagina’s van je website. De externe verwijzingen moeten van betrouwbare en relevante websites komen.

Een goed linknetwerk heeft de volgende voordelen:

  • Een professioneel opgezet linknetwerk zorgt voor een betere organische positie in de zoekmachines.
  • De waarde van je website wordt verhoogd in de ogen van de zoekmachines door relevante en kwalitatieve links.
  • Meer bezoekers naar je site via kliks op de links in het linknetwerk.
linkmanagement

Klantbeoordelingen

Onze dienst Zoekmachine Optimalisatie wordt beoordeeld met een 8,3 door 59 tevreden klanten!
86 / 100
58 beoordelingen
90 / 100
63 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

het uitbesteden van linkbuilding
14-01-19

Linkbuilding uitbesteden of zelf uitvoeren?

Anno 2019 is linkbuilding nog steeds belangrijk om je website hoger te laten ranken in Google🔗 Echter kost het verkrijgen van een groot en kwalitatief linknetwerk veel tijd, moeite en specialistische kennis. Voor veel ondernemers rijst dus de vraag: moet ik linkbuilding uitbesteden of het toch zelf uitvoeren? Wij helpen je bij deze vraag! Lees meer
SEO trends in 2019
27-11-18

SEO trends in 2019; wat gaat impact hebben op onze zoekmachine optimalisatie?

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat er weer een mooi nieuw jaar voor de deur staat vol nieuwe SEO ontwikkelingen. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om alvast een aantal nieuwe SEO trends voor 2019 met jullie te delen! Lees meer
Ook graag hoger komen in Google met behulp van linkmanagement?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)