Linkbuilding Bureau / specialist

linkmanagement

Online autoriteit opbouwen met professionele linkbuilding

Linkmanagement, ook wel de online ‘mond-tot-mond reclame’ genoemd, is een ontzettend belangrijk onderdeel binnen je SEO strategie. Met goed linkmanagement creëer je een waardevol linknetwerk dat bestaat uit relevante en kwalitatieve backlinks naar jouw website of webshop. De strategie achter het opbouwen van een waardevol linknetwerk is altijd gericht op de lange termijn vindbaarheid van jouw website.

Hoe creëer je een sterk en betrouwbaar linknetwerk?

Een waardevol linknetwerk bestaat niet langer uit irrelevante links, onnatuurlijke links of in bulk gestuurde backlinks. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat betekent dat je backlinks wilt verzamelen van populaire, waardevolle en branche-gerelateerde platformen. Het is belangrijk dat er voldoende betrouwbare externe links verwijzen naar de belangrijkste pagina’s van je website. De voordelen:

  • Een professioneel opgezet linknetwerk is cruciaal voor jouw vindbaarheid.
  • Jouw website wordt relevanter en betrouwbaarder voor zowel jouw bezoekers als Google
  • Het verhoogt de kans op relevant verkeer naar je website.

Als digital marketing bureau nemen wij professionele linkbuilding op in de totale SEO strategie.

linkmanagement

Klantbeoordelingen

Onze dienst Zoekmachine Optimalisatie wordt beoordeeld met een 8,9 door 87 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

Trends van 2021 SEO (archief)
22-12-20

De belangrijkste SEO trends in 2021 voor een optimale online vindbaarheid

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat er weer een mooi nieuw jaar voor de deur staat vol nieuwe SEO ontwikkelingen. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om alvast een aantal nieuwe SEO trends voor 2021 met jullie te delen! Lees meer
seo strategie 2021
17-11-20

Een SEO strategie voor 2021; do’s en don’ts op een rij

De ontwikkeling van Google gaat onverminderd door: is jouw huidige SEO strategie nog wel in lijn met de recente ontwikkelingen van de zoekmachines? In dit artikel geven wij je welke acties je wel en niet moet ondernemen. Lees meer
Ook graag hoger komen in Google met behulp van linkmanagement?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
David Gallois online marketeer
David Gallois
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)