Google Maps optimalisatie

google maps optimalisatie

Word lokaal gevonden dankzij een geoptimaliseerde Google Maps vermelding

Steeds vaker worden Google Maps resultaten getoond in de normale zoekresultaten van Google. Het is dus verstandig om de Google Maps vermelding van je bedrijf optimaal in te richten, zodat je bedrijf zo goed mogelijk gevonden wordt in de zoekresultaten. Bied je regionale diensten aan? Dan is een Google Maps vermelding helemaal onmisbaar om optimaal gevonden te worden in Google.

Een Google Maps bedrijfsvermelding: wat houdt dat precies in?

In Google kan je bedrijf op diverse manieren gevonden worden. Natuurlijk in tekst, foto’s maar ook op Google Maps. Google Maps is een wereldwijde plattegrond, waar ook bedrijven op vermeld worden. Om met je bedrijf in de Maps zoekresultaten getoond te worden is het dus belangrijk om hier een bedrijfsvermelding te hebben. Gebruikers zien zo jouw bedrijfslocatie en contactgegevens bovenaan in de Maps resultaten. Als een gebruiker bijvoorbeeld zoekt naar een ‘hovenier in Breda’ worden de locaties en telefoonnummers van de relevante bedrijven op de kaart weergeven. Daarnaast kan de gebruiker snel en gemakkelijk doorklikken naar je website, reviews lezen of een routeplanning starten.

Door het optimaliseren van jouw Google Maps vermelding profiteer je van een aantal voordelen:

  • Je bedrijf staat bovenaan weergeven bij de Google Maps resultaten.
  • Je bent optimaal vindbaar in Google wanneer mensen zoeken naar lokale bedrijven.
  • Google Maps is geheel gratis, je bedrijf wordt hier dus kostenloos vermeld.

Google Maps optimalisatie door 2Bfound

2Bfound helpt je graag bij het optimaliseren van je Google Maps vermelding. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van Google Maps zorgen wij ervoor dat jouw vermelding optimaal wordt weergegeven in Google.