Social media monitoring

remarketing specialist

Weet wat er speelt bij je doelgroep

Een belangrijk aspect van social media marketing is social media monitoring. Hierdoor blijf je op de hoogte van wat er speelt bij de doelgroep, leer je de doelgroep steeds beter kennen en zie je hoe effectief jouw content is. Op deze manier kun je je social media marketing steeds blijven optimaliseren.

Waarom social media monitoring?

Door constant op de hoogte te zijn van het effect van jouw content op social media, weet je in hoeverre je doelen zijn bereikt. Daarnaast kun je op basis van deze gegevens jouw social media aanpassen en continu blijven optimaliseren.

Door je social media te monitoren kun je er bijvoorbeeld achterkomen wat effectieve posts zijn. Wat voor content zorgt voor veel interactie? Zijn dat juist blogartikelen of worden juist video’s erg gewaardeerd? En heeft dit geleid tot veel verkeer naar je website? Daarnaast is het ook nuttig om te kijken of bepaalde social media acties uiteindelijk hebben geleid tot conversie op de website.

social media monitoring - 2Bfound

Klantbeoordelingen

Onze dienst social media monitoring wordt beoordeeld met een 8.7 door 41 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Gerelateerde berichten

TikTok in jouw marketingstrategie
23-07-21

TikTok inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie: 7 tips!

Lees meer
Pinterest marketingstrategie
26-04-21

Een winnende Pinterest strategie voor jouw bedrijf: SEO, zoekwoorden en meer

Lees meer
Meer weten over social media monitoring?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Social Content Marketeer Rosanne
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)