LinkedIn adverteren

linkedin adverteren voor je bedrijf

Benader je doelgroep zeer specifiek met LinkedIn advertising

Wereldwijd maken er meer dan 660 miljoen mensen actief gebruik van LinkedIn. Ongeveer 8,5 miljoen van deze gebruikers komt uit Nederland. Door dit aantal gebruikers staat LinkedIn in de top 5 van grootste social media kanalen van Nederland. LinkedIn richt zich vooral op de zakelijke markt en is hierdoor enorm interessant voor bedrijven die in de B2B branche actief zijn.

Waarom adverteren op LinkedIn?

1. Specifiek targeten

Met adverteren op LinkedIn zorg je voor een zeer gerichte targeting. Linkedin maakt het mogelijk om heel specifiek te targeten op een bepaalde doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bepaalde bedrijfstak en bedrijfsgrootte. Het kan zelfs nog specifieker. Je kunt bijvoorbeeld ook targetten op bepaalde functies van Linkedin gebruikers. Daarbij kun je ook gebruik maken van uitsluitingen waarmee je jouw doelgroep heel specifiek kunt bereiken.

2. Linkedin Gebruikers zijn zeer betrokken

Het aantal Linkedin gebruikers zegt je waarschijnlijk niet veel. Wanneer je dit vergelijkt met Facebook valt het natuurlijk allemaal wel mee hoeveel mensen gebruik maken van dit kanaal. Maar toch is Linkedin voor bedrijven minstens zo belangrijk als Facebook. De gebruikers op Linkedin zijn namelijk heel erg betrokken omdat ze volledig bezig zijn met hun werk of carrière

3. Leads van hoge kwaliteit

Door het specifiek te kunnen targetten op de zakelijk branches en de betrokkenheid van de doelgroep zorgt Linkedin voor hoogwaardige leads. Dit maakt Linkedin een van beste kanalen om op te adverteren omdat je via Linkedin veel conversies kunt genereren van een hoge kwaliteit.

adverteren op linkedin voor je bedrijf
LinkedIn Adverteren - Linkedin Advertising Expert

Jouw LinkedIn expert voor LinkedIn advertising

LinkedIn is een perfect kanaal om als bedrijf te adverteren. Denk hierbij aan het generen van leads (B2B bedrijven) maar ook voor het werven van nieuw personeel. Wil je echter zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzetten? Dan kan dit toch wat lastig zijn. De LinkedIn specialisten van 2Bfound helpen je graag bij het opzetten van zo’n campagne!

Offerte aanvragen LinkedIn ads

 

Klantbeoordelingen

LinkedIn adverteren wordt beoordeeld met een 8.4 door 34 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Marlene van der Hulst Rotterdam Transport

Sinds begin 2019 heeft 2Bfound voor ons campagnes op LinkedIn verzorgd. Elke maand werd de campagne geoptimaliseerd, waarbij doelgroepen werden aangescherpt. Ook kregen we goede tips wat we zelf konden doen om onze website beter onder de aandacht te brengen op LinkedIn. Ons doel was om meer bezoekers naar ons website te trekken. Sinds de campagne is het aantal bezoekers bijna verdubbeld! Wij hebben het werken met 2Bfound als prettig ervaren omdat de lijnen kort zijn, er snel gereageerd wordt op vragen en er een uitgesproken no-nonsense mentaliteit heerst.

Eric Steenbergh De Mercuur

Voor het bedenken en implementeren van een werkende social media strategie heeft 2Bfound ons goed geholpen. De marketing wensen van De Mercuur hebben zij professioneel omgezet in een doelgroep gerichte LinkedIn campagne waardoor wij nu van potentiële klanten regelmatig informatie aanvragen ervaren. Een fijn bedrijf om samen mee te werken.

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-12-21

De belangrijkste Facebook Advertising trends voor 2022

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2022 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
Contentkalender 2021 Template
01-11-21

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2022 template van 2Bfound! Lees meer
Benieuwd naar wat 2Bfound voor jou kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing
Thijs de Rooij
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)