LinkedIn adverteren

linkedin adverteren voor je bedrijf

Benader je doelgroep zeer specifiek met LinkedIn advertising

Wereldwijd maken er 450 miljoen mensen actief gebruik van LinkedIn. Ongeveer 4,2 miljoen van deze gebruikers komt uit Nederland. Door dit aantal gebruikers staat LinkedIn in de top 5 van grootste social media kanalen van Nederland. LinkedIn richt zich vooral op de zakelijke markt en is hierdoor enorm interessant voor bedrijven die in de B2B branche actief zijn.

Waarom adverteren op LinkedIn?

1. Specifiek targeten voor verschillende doelen

Adverteren op LinkedIn kan op twee verschillende manieren. Afhankelijk van het gewenste doel wordt bepaald welke van de twee advertentiemogelijkheden het beste past. Zo kan er gekozen worden voor ‘gesponsorde content’. Dan wordt een oud- of nieuw bericht wordt getoond aan een specifiek gekozen doelgroep. Gesponsorde content heeft als doel om meer volgers te krijgen en interactie te creëren. De tweede manier van LinkedIn adverteren is het creëren van tekstadvertenties. Dit zijn korte advertenties die rechtst op de LinkedInpagina’s worden getoond. Het doel van deze advertenties is het creëren van leads voor bedrijven.

2. Inzicht in je resultaten

LinkedIn geeft duidelijk en snel een overzicht van de behaalde resultaten. Aan de hand van deze informatie kun je de advertentie verder optimaliseren.

3. LinkedIn adverteren kosten

Afhankelijk van de doelgroep is het adverteren op LinkedIn relatief goedkoop. Het bereiken van directeuren van grote multinationals gaat meer budget kosten dan het bereiken van een bepaalde groep net afgestudeerde studenten. Je betaalt bij LinkedIn per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM).

adverteren op linkedin voor je bedrijf
Linkedin advertising voor je bedrijf

Jouw LinkedIn expert voor LinkedIn advertising

LinkedIn is een perfect kanaal om als bedrijf te adverteren. Denk hierbij aan het generen van leads (B2B bedrijven) maar ook voor het werven van nieuw personeel. Wil je echter zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzetten? Dan kan dit toch wat lastig zijn. De LinkedIn specialisten van 2Bfound helpen je graag bij het opzetten van zo’n campagne!

Offerte aanvragen LinkedIn ads

 

Wat klanten zeggen...

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2BFound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Klantbeoordelingen

LinkedIn adverteren wordt beoordeeld met een 8.4 door 34 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen

Gerelateerde berichten

een funnel voor Facebook Adverteren
11-07-18

Facebook Adverteren: introductie Facebook funnel (See, Think, Do)

Adverteer jij in Facebook? Krijg jij er met je campagne wel fans bij maar stijgen de verkopen niet? In dit blog vertel ik je alles over Facebook funnel marketing: ik leg je uit wat een Facebook funnel is en hoe je daarmee de juiste mensen kunt bereiken die wel converteren! Lees meer
Instagram engagement
03-05-18

Instagram: 9 tips die je engagement verhogen

Dat Instagram steeds populairder wordt, zal je vast niet ontgaan zijn. Maar gebruik jij Instagram al voor je bedrijf? In dit artikel geven we 9 tips om meer uit je Instagram account te halen en zo je engagement te verhogen. Lees meer
Benieuwd naar wat 2Bfound voor jou kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)