Instagram adverteren

Instagram adverteren voor je bedrijf

Deel foto's en video's met je doelgroep

Sinds de introductie van Instagram is het aantal gebruikers gegroeid en niet meer gestopt met groeien. Dit uitermate populaire social media platform heeft wereldwijd zo’n 400 miljoen gebruikers. Ongeveer 4,1 miljoen van deze gebruikers komt uit Nederland. Daarom is Instagram advertising erg interessant voor bedrijven die beschikken over mooi beeldmateriaal en zich richten op de consument.

Waarom adverteren op Instagram?

1. Veel verschillende doelen

Bij het adverteren op Instagram ligt de focus op visuele content (foto’s en video’s). Met beeldmateriaal kan er bijvoorbeeld een nieuw product worden geïntroduceerd of worden ingespeeld op een recente gebeurtenis. Een goed voorbeeld zijn de zo genoemde ‘inhakers’ van de grote bedrijven zoals Heineken en Hema. Leuke en/of inspirerende foto’s of video’s kunnen weer zorgen voor naamsbekendheid en meer online volgers.

2. Inzicht in je resultaten

Een ander voordeel is dat je inzicht krijgt in het resultaat van de advertentie(s). Instagram is onderdeel van Facebook geeft je daarom op dezelfde manier allerlei informatie over je ingezette advertentie. Hierdoor kun je de Instagram advertentie vroegtijdig optimaliseren.

3. Instagram adverteren kosten

Naast het meten van de resultaten, zijn de kosten hetzelfde opgebouwd als bij Facebook. Dankzij het targeten op interesses en demografische gegevens wordt de juiste doelgroep gevonden en wordt voorkomen dat er geld wordt verspild aan de verkeerde doelgroep. Je betaalt voor de Instagram advertenties per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM).

instagram meldingen bij Instagram advertising
instagram expert voor jouw instagram campagne

Dé Instagram expert voor jouw Instagram campagne

Als social advertising expert weten wij als geen ander hoe tijdrovend adverteren op Instagram kan zijn. Een succesvolle Instagram campagne opzetten van A tot Z vergt enige kennis. 2Bfound helpt je hier graag bij. Onze specialisten bedenken samen met jou een goede Instagram strategie. Denk hierbij aan doelgroep, content, tijdsduur enzovoorts. Uiteraard houden wij hierbij te allen tijde de doelstellingen in de gaten en maken we alles meetbaar in een maandelijkse rapportage.

Offerte aanvragen Instagram ads

Klantbeoordelingen

Instagram adverteren wordt beoordeeld met een 8.3 door 11 tevreden klanten.
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Thomas Verheul Evenses

2Bfound heeft prima werk geleverd. Ze zijn met praktische oplossingen gekomen die voor ons goed toepasbaar waren omtrent SEO, Social media, conversie en een blogplan. Dit heeft ons bedrijf weer een stap verder gebracht.

Gerelateerde berichten

LinkedIn Advertising Bedrijven
12-11-20

LinkedIn Advertising voor je bedrijf: zo werkt het!

Lees meer
Contentkalender 2021 Template
09-10-20

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2020 template van 2Bfound! Lees meer
Benieuwd naar wat Instagram adverteren voor jouw kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)