Facebook Adverteren

Het logo van Facebook

Facebook Advertising; bouw een mooie online reputatie op

Ruim 10,8 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 7,6 miljoen dagelijks. Dit maakt het voor bedrijven enorm interessant om te adverteren op Facebook. Je hebt namelijk een heel groot advertentiebereik. Daarnaast is het mogelijk bij Facebook Advertising om je doelgroep zeer specifiek benaderen. Adverteren via Facebook is dus zeer efficiënt.

Waarom Facebook adverteren?

1. Specifiek targeten op je doelgroep

Het voordeel van Facebook Ads is dat je de advertenties zeer nauwkeurig kunt richten op een van te voren vastgestelde doelgroep. Zo selecteer je de doelgroep op basis van demografische en geografische factoren. Daarnaast kun je interesses aangeven die voor jouw doelgroep van toepassing zijn. Bovendien wordt Facebook er steeds beter in om jouw specifieke doelgroep voor je Facebook-advertentie te vinden.

2. Inzicht in je resultaten

Een ander voordeel is dat je inzicht krijgt in het resultaat van de advertentie. Facebook geeft je allerlei informatie over je (lopende) advertentie. Hierdoor kun je de advertentie eenvoudig optimaliseren.

3. Goedkope kosten adverteren Facebook 

Adverteren op Facebook is één van de goedkoopste instrumenten voor marketeers. Doordat je je doelgroep op Facebook zo specifiek kan benaderen, verspil je weinig van je budget. Voor een Facebook advertentie betaal je per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM). Jouw advertentie kan met €0,15 al 1.000 keer worden weergeven bij de doelgroep.

facebook expert die facebook ads inzet
de voordelen van adverteren op Facebook

Jouw Facebook expert voor Facebook ads!

Inmiddels hebben wij al tal van bedrijven geholpen met hun Facebook campagnes. De mate qua samenwerken is volledig afhankelijk van je wensen. Zo kunnen wij een eerste opzet opstellen, optimaliseren en rapporteren, maar ook kun je er voor kiezen om consulturen bij ons in te boeken. Dan krijg je advies en ondersteuning voor Facebook adverteren en houd je de rest in eigen beheer. De keuze is aan jou.

Offerte aanvragen Facebook ads

Facebook Adverteren training

Naast het door ons laten uitvoeren van Facebook Adverteren, heb je ook de mogelijkheid om een Facebook Adverteren training bij ons te volgen. Tijdens deze training leer je alle fijne kneepjes van het Facebook Adverteren vak. Je gaat aan de slag met de advertentiemogelijkheden, Facebook advertentiebeheer en je zet uiteindelijk een Facebook campagne op.

Facebook Adverteren training

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Klantbeoordelingen

Facebook adverteren wordt beoordeeld met een 8.3 door 27 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen

Gerelateerde berichten

verhoog conversies met Instagram Shopping
20-11-18

Instagram Shopping: verhoog je conversies via Instagram

Wist je dat je Instagram goed kunt inzetten om je conversies te verhogen? Het afgelopen jaar lanceerde Instagram niet één maar zelfs meerdere functies waarmee je volgers gemakkelijker om kunt zetten in (potentiële) klanten. In dit artikel leg ik uit hoe je via Instagram meer verkeer naar je website kunt leiden en zo je conversies kunt verhogen. Lees meer
een funnel voor Facebook Adverteren
11-07-18

Facebook Adverteren: introductie Facebook funnel (See, Think, Do)

Adverteer jij in Facebook? Krijg jij er met je campagne wel fans bij maar stijgen de verkopen niet? In dit blog vertel ik je alles over Facebook funnel marketing: ik leg je uit wat een Facebook funnel is en hoe je daarmee de juiste mensen kunt bereiken die wel converteren! Lees meer
Benieuwd wat jij kan bereiken met Facebook Adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
E.
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)