Facebook Adverteren

facebook adverteren training

Benader je doelgroep zeer specifiek en bouw een online reputatie op

Ruim 9,6 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Dit maakt het voor bedrijven enorm interessant om te adverteren op Facebook. Je hebt namelijk een heel groot advertentiebereik. Daarnaast is het mogelijk bij Facebook advertenties om je doelgroep zeer specifiek benaderen. Adverteren via Facebook is dus zeer efficiënt.

Waarom Facebook adverteren?

1. Specifiek targeten op je doelgroep

Het grote voordeel van Facebook Ads (advertenties op Facebook) is dat je je advertenties zeer nauwkeurig kunt richten op van te voren vastgestelde doelgroepen. Zo selecteer je de doelgroep op basis van demografische en geografische factoren. Daarnaast kun je interesses aangeven die voor jouw doelgroep van toepassing zijn. Bovendien wordt Facebook er steeds beter in om jouw specifieke doelgroep voor je te vinden. Op deze manier zijn de personen die de advertentie te zien krijgen, zeer waarschijnlijk ook geïnteresseerd in jouw product of dienst.

2. Inzicht in je resultaten

Een ander voordeel is dat je inzicht krijgt in het resultaat van de advertentie. Facebook geeft je allerlei informatie over je ingezette advertentie. Hierdoor kun je de advertentie eenvoudig optimaliseren.

3. Het is relatief goedkoop

Daarnaast is adverteren op Facebook een van de goedkoopste instrumenten voor marketeers. Doordat je je doelgroep op Facebook zo specifiek kan benaderen, verspil je weinig van je budget.

Je betaalt voor de Facebook Ads per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM). Jouw advertentie kan voor €0,15 al 1.000 keer worden weergeven bij de doelgroep.

Facebook Adverteren training

Naast het door ons laten uitvoeren van Facebook Adverteren, heb je ook de mogelijkheid om een Facebook Adverteren training bij ons te volgen. Tijdens deze training leer je alle fijne kneepjes van het Facebook Adverteren vak. Je gaat aan de slag met de advertentiemogelijkheden, Facebook advertentiebeheer en je zet uiteindelijk een Facebook Campagne op.

Facebook Adverteren training

Klantbeoordelingen

Facebook adverteren wordt beoordeeld met een 8.3 door 27 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Gerelateerde berichten

Instagram engagement
03-05-18

Instagram: 9 tips die je engagement verhogen

Dat Instagram steeds populairder wordt, zal je vast niet ontgaan zijn. Maar gebruik jij Instagram al voor je bedrijf? In dit artikel geven we 9 tips om meer uit je Instagram account te halen en zo je engagement te verhogen. Lees meer
Social media kanalen
16-04-18

Als bedrijf inhaken: hoe zorg je voor een goede inhaker?

Van Blue Monday, de Dag van de aap tot aan Fiets naar je werk-dag. Tal van leuke voorbeelden waar je als bedrijf op in kan springen. In dit artikel leggen we je uit hoe je inhaakt op zulke dagen. Lees meer
Benieuwd wat jij kan bereiken met Facebook Adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Darko
Darko Stanisljevic
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)