Facebook Adverteren

adverteren op Facebook

Facebook Advertising; bouw een mooie online reputatie op

Ruim 10,8 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 7,6 miljoen dagelijks. Dit maakt het voor bedrijven enorm interessant om te adverteren op Facebook. Je hebt namelijk een heel groot advertentiebereik. Daarnaast is het mogelijk bij Facebook Advertising om je doelgroep zeer specifiek benaderen. Adverteren via Facebook is dus zeer efficiënt.

Waarom Facebook adverteren?

1. Specifiek targeten op je doelgroep

Het voordeel van Facebook Ads is dat je de advertenties zeer nauwkeurig kunt richten op een van te voren vastgestelde doelgroep. Zo selecteer je de doelgroep op basis van demografische en geografische factoren. Daarnaast kun je interesses aangeven die voor jouw doelgroep van toepassing zijn. Bovendien wordt Facebook er steeds beter in om jouw specifieke doelgroep voor je Facebook-advertentie te vinden.

2. Inzicht in je resultaten

Een ander voordeel is dat je inzicht krijgt in het resultaat van de advertentie. Facebook geeft je allerlei informatie over je (lopende) advertentie. Hierdoor kun je de advertentie eenvoudig optimaliseren.

3. Goedkope kosten adverteren Facebook 

Adverteren op Facebook is één van de goedkoopste instrumenten voor marketeers. Doordat je je doelgroep op Facebook zo specifiek kan benaderen, verspil je weinig van je budget. Voor een Facebook advertentie betaal je per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM). Jouw advertentie kan met €0,15 al 1.000 keer worden weergeven bij de doelgroep.

facebook expert die facebook ads inzet
de voordelen van adverteren op Facebook

Jouw Facebook expert voor Facebook ads!

Inmiddels hebben wij al tal van bedrijven geholpen met hun Facebook campagnes. De mate qua samenwerken is volledig afhankelijk van je wensen. Zo kunnen wij een eerste opzet opstellen, optimaliseren en rapporteren, maar ook kun je er voor kiezen om consulturen bij ons in te boeken. Dan krijg je advies en ondersteuning voor Facebook adverteren en houd je de rest in eigen beheer. De keuze is aan jou.

Offerte aanvragen Facebook ads

Facebook Adverteren training

Naast het door ons laten uitvoeren van Facebook Adverteren, heb je ook de mogelijkheid om een Facebook Adverteren training bij ons te volgen. Tijdens deze training leer je alle fijne kneepjes van het Facebook Adverteren vak. Je gaat aan de slag met de advertentiemogelijkheden, Facebook advertentiebeheer en je zet uiteindelijk een Facebook campagne op.

Facebook Adverteren training

Klantbeoordelingen

Facebook adverteren wordt beoordeeld met een 8.3 door 27 tevreden klanten
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-12-21

De belangrijkste Facebook Advertising trends voor 2022

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2022 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
Contentkalender 2021 Template
01-11-21

Gratis contentkalender template & 6 tips

Voor een slimme verspreiding van content, is een contentkalender onmisbaar! Daarom geef ik je in dit artikel tips voor het maken van een contentkalender. Heb je geen tijd om er zelf een te maken? Download dan hier gratis een contentkalender 2022 template van 2Bfound! Lees meer
Benieuwd wat jij kan bereiken met Facebook Adverteren?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)