Zoekmachine Adverteren (Google Adwords) Bureau

zoekmachine adverteren in dordrecht

Gericht adverteren bij je doelgroep met Google Adwords

Zoekmachine adverteren met Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiële klanten. Google AdWords berekent de kosten op basis van een Cost Per Click-model (CPC): je betaalt enkel wanneer iemand op jouw advertentie klikt.

Als adverteerder bepaal je zelf bij welke zoekopdrachten Google jouw advertenties laat zien. Met een opvallende advertentietekst verleid je de gebruiker om je website te bezoeken en actie te ondernemen. Een aantrekkelijke landingspagina die aansluit bij de campagne zorgt uiteindelijk voor de conversie van bezoeker naar lead of klant.

De voordelen van zoekmachine adverteren:

  • Direct bovenaan in Google
  • Effectief door zeer gericht te adverteren
  • Geschikt voor elk budget
  • Meer verkeer naar je website
  • Meer conversie

.

Google Adwords door online marketing bureau

Google Adwords door 2Bfound

2Bfound is een Google AdWords gecertificeerd bureau. Wij optimaliseren bestaande AdWords campagnes en zetten professionele, nieuwe AdWords campagnes op. Heb je een klein budget en wil je gericht, lokaal adverteren? Of wil je meer bereik met een uitgebreide branding campagne? Wij helpen elke klant, groot of klein, aan een rendabele AdWords campagne op maat. Ons bevlogen team staat voor je klaar om je verkeer en conversies te verhogen.

Klantbeoordingen

Google Adwords wordt beoordeeld met een 8.5 door meer dan 50 tevreden klanten.
90 / 100
63 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
86 / 100
58 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Gerelateerde berichten

de sea trends voor 2019
09-01-19

4 belangrijke Search Engine Advertising (SEA) trends voor 2019

Eerder schreven we al een artikel over de SEO-trends voor 2019. Dan kunnen de SEA-trends van 2019 natuurlijk niet uitblijven. Onze Online Advertising expert Wouter brengt je in dit artikel op de hoogte van de 4 belangrijkste SEA-trends die in 2019 absoluut niet mogen ontbreken. Lees meer
Het gebruik van de Google keyword planner
17-10-18

De Google zoekwoordplanner; zo gebruik je ‘m

Om te achterhalen hoe goed (of slecht) er gebruik wordt gemaakt van bepaalde zoekwoorden in Google, bestaat de tool Google Ads Zoekwoordplanner. Maar hoe gebruik je deze tool en waarom? In dit artikel geven we je meer tekst en uitleg! Lees meer
Benieuwd naar wat Google AdWords voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Neem contact op
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)