Google Adwords Bureau / Specialist (SEA) - Adverteren in de zoekmachine

zoekmachine adverteren in dordrecht

Gericht adverteren bij je doelgroep met Google Adwords

Zoekmachine adverteren met Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiële klanten. Google AdWords berekent de kosten op basis van een Cost Per Click-model (CPC): je betaalt enkel wanneer iemand op jouw advertentie klikt.

Als adverteerder bepaal je zelf bij welke zoekopdrachten Google jouw advertenties laat zien. Met een opvallende advertentietekst verleid je de gebruiker om je website te bezoeken en actie te ondernemen. Een aantrekkelijke landingspagina die aansluit bij de campagne zorgt uiteindelijk voor de conversie van bezoeker naar lead of klant.

Stop met het verspillen van budget, Schakel een specialist in!

De voordelen van zoekmachine adverteren:

  • Direct bovenaan in Google
  • Effectief door zeer gericht te adverteren
  • Geschikt voor elk budget
  • Meer verkeer naar je website
  • Meer conversie

.

Google Adwords door online marketing bureau

Google Adwords Uitbesteden

2Bfound is een specialist in Google AdWords én gecertificeerd bureau. Wij optimaliseren bestaande AdWords campagnes en zetten professionele, nieuwe AdWords campagnes op. Heb je een klein budget en wil je gericht, lokaal adverteren? Of wil je meer bereik met een uitgebreide branding campagne? Wij helpen elke klant, groot of klein, aan een rendabele AdWords campagne op maat. Ons bevlogen team staat voor je klaar om je verkeer en conversies te verhogen.

Google Ads uitbesteden bij 2Bfound? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klantbeoordingen

Google Adwords wordt beoordeeld met een 8.5 door meer dan 50 tevreden klanten.
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-01-21

Facebook Advertising trends voor 2021

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2021 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
LinkedIn Advertising Bedrijven
12-11-20

LinkedIn Advertising voor je bedrijf: zo werkt het!

Lees meer
Benieuwd naar wat Google AdWords voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)