YouTube adverteren

YouTube adverteren voor je bedrijf

Bereik je doelgroep met effectieve video-advertenties

YouTube is met 6 miljoen impressies de grootste videosite ter wereld. Adverteren op YouTube is dan ook zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Niet alleen vanwege het grote bereik, maar ook omdat adverteren op YouTube betaalbaar, gericht en super effectief is.

Wat is YouTube adverteren?

YouTube biedt verschillende advertentiemogelijkheden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen InStream en InDisplay advertenties:

  • InStream advertenties kun je vergelijken met tv-commercials. Dit zijn de video’s die voor of halverwege een andere video worden afgespeeld. De kijker kan na 5 seconden kiezen om de InStream advertentie over te slaan of om verder te kijken. Deze advertenties worden ondersteund door een begeleidende banner rechts van de video.
  • InDisplay advertenties worden in de YouTube zoekresultaten, naast andere videos of in het displaynetwerk van Google weergeven.

Een effectieve optie van Youtube adverteren is YouTube remarketing. Hierbij toon je video-advertenties aan gebruikers die al eerder op je website of YouTube-kanaal zijn geweest. Zo bereik je gebruikers die al interesse hebben getoond in je bedrijf, waardoor de kans groter is dat zij de video helemaal zullen bekijken.

youtube-adverteren-voordelen

YouTube ads laten opzetten door 2Bfound

2Bfound helpt je om met een minimaal budget je online doelgroep effectief te bereiken met video-advertenties. Heb je een toffe video of wil je er een laten maken? Overweeg dan eens om een YouTube campagne op te (laten) zetten. TIP: laat je bedrijfsvideo maken door onze videomaker, dan heb je binnen no-time een mooie, strakke bedrijfsfilm!

Wat kost youtube adveteren

De kosten van adverteren op YouTube

YouTube advertising werkt met een cost-per-view (CPV) afrekenmodel. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand je video minimaal 30 seconden bekijkt. Afhankelijk van je doelgroep betaal je voor een view vaak niet meer dan €0,10 tot €0,20. Bovendien zijn eventuele kliks naar je website of kanaal helemaal gratis. Daarnaast kun je de YouTube advertenties inkopen op basis van een cost-per-thousand-impressions (CPM) afrekenmodel. Hierbij betaal je een vooraf met Google afgestemde prijs.

Wil jij YouTube advertising graag laten inzetten door 2Bfound? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen YouTube ads

Wat klanten zeggen...

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Klantbeoordelingen

Onze dienst YouTube Adverteren wordt beoordeeld met een 8,6 door 37 tevreden klanten.
92 / 100
53 beoordelingen
90 / 100
61 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

product tagging in shoppable posts
11-12-18

Instagram Shopping activeren in 6 stappen

Verkoop je producten op Instagram met Instagram Shopping! Hiermee kun je eenvoudig producten taggen in je Instagram post en ze doorlinken naar het product in jouw webshop. Kortom, weer een extra kanaal die zorgt voor meer verkopen. Maar hoe installeer je deze leuke ontwikkeling? In dit artikel legt Astrid het aan je uit! Lees meer
verhoog conversies met Instagram Shopping
20-11-18

Instagram Shopping: verhoog je conversies via Instagram

Wist je dat je Instagram goed kunt inzetten om je conversies te verhogen? Het afgelopen jaar lanceerde Instagram niet één maar zelfs meerdere functies waarmee je volgers gemakkelijker om kunt zetten in (potentiële) klanten. In dit artikel leg ik uit hoe je via Instagram meer verkeer naar je website kunt leiden en zo je conversies kunt verhogen. Lees meer
Benieuwd naar wat YouTube adverteren voor jouw kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
E.
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)