YouTube adverteren

YouTube adverteren voor je bedrijf

Bereik je doelgroep met effectieve video-advertenties

YouTube is met 6 miljoen impressies de grootste videosite ter wereld. Adverteren op YouTube is dan ook zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Niet alleen vanwege het grote bereik, maar ook omdat adverteren op YouTube betaalbaar, gericht en super effectief is.

Wat is YouTube adverteren?

YouTube biedt verschillende advertentiemogelijkheden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen InStream en InDisplay advertenties:

  • InStream advertenties kun je vergelijken met tv-commercials. Dit zijn de video’s die voor of halverwege een andere video worden afgespeeld. De kijker kan na 5 seconden kiezen om de InStream advertentie over te slaan of om verder te kijken. Deze advertenties worden ondersteund door een begeleidende banner rechts van de video.
  • InDisplay advertenties worden in de YouTube zoekresultaten, naast andere videos of in het displaynetwerk van Google weergeven.

Een effectieve optie van Youtube adverteren is YouTube remarketing. Hierbij toon je video-advertenties aan gebruikers die al eerder op je website of YouTube-kanaal zijn geweest. Zo bereik je gebruikers die al interesse hebben getoond in je bedrijf, waardoor de kans groter is dat zij de video helemaal zullen bekijken.

youtube-adverteren-voordelen
Wat kost youtube adveteren

De kosten van adverteren op YouTube

YouTube advertising werkt met een cost-per-view (CPV) afrekenmodel. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand je video minimaal 30 seconden bekijkt. Afhankelijk van je doelgroep betaal je voor een view vaak niet meer dan €0,10 tot €0,20. Bovendien zijn eventuele kliks naar je website of kanaal helemaal gratis. Daarnaast kun je de YouTube advertenties inkopen op basis van een cost-per-thousand-impressions (CPM) afrekenmodel. Hierbij betaal je een vooraf met Google afgestemde prijs.

Wil jij YouTube advertising graag laten inzetten door 2Bfound? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen YouTube ads

Klantbeoordelingen

Onze dienst YouTube Adverteren wordt beoordeeld met een 8,6 door 37 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Gerelateerde berichten

TikTok in jouw marketingstrategie
23-07-21

TikTok inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie: 7 tips!

Lees meer
Pinterest marketingstrategie
26-04-21

Een winnende Pinterest strategie voor jouw bedrijf: SEO, zoekwoorden en meer

Lees meer
Benieuwd naar wat YouTube adverteren voor jouw kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)