LinkedIn remarketing

LinkedIn retargeting campagne opzetten door remarketing specialist

Waarom LinkedIn retargeting?

Stel, je bent op zoek naar een training en komt terecht op een website. Een website die diverse trainingen aanbiedt waar jij naar op zoek bent. Toch besluit je de website te verlaten omdat je verder wilt kijken of gewoonweg geen tijd meer hebt. Een paar dagen later scroll je door de LinkedIn nieuwsfeed en kom je de bekeken trainingen tegen in een advertentie. Je denkt ”Oja, helemaal vergeten!”, klikt door naar de training en vraagt direct een offerte aan. Voíla, zo werkt LinkedIn remarketing dus.

Warme leads zijn makkelijker over te halen dan koude, dat is bekend. Daarom is LinkedIn retargeting een perfecte manier van online adverteren want dit vergroot de kans op leads, aanvragen en bestellingen.

Adverteren op LinkedIn met remarketing

Voor het inzetten van remarketing op LinkedIn, is het van belang dat de Insight Tag op je website wordt geplaatst. Dit is een stukje code die data verzamelt van alle websitebezoekers met een LinkedIn-account. Dankzij deze tag wordt het mogelijk om een LinkedIn adverteren campagne op te zetten en te richten op je websitebezoekers. Niet alleen is dit een effectieve campagne in vergelijking met standaard advertenties ook zijn retargeting campagnes, mits goed opzet, kostenbesparend.

LinkedIn retargeting campagne opzetten voor je bedrijf door een remarketing specialist
linkedin training volgen

LinkedIn retargeting specialist voor jouw remarketing campagne

Als retargeting specialist hebben wij al vele succesvolle remarketing campagnes opgezet. Ook voor jouw bedrijf zetten wij graag een goede remarketing campagne op voor het genereren van meer bestellingen, contactaanvragen of behalen van andere conversies. Wil je graag meer weten over wat 2Bfound voor jou kan betekenen wat betreft retargeting? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen LinkedIn remarketing

Wil je graag meer leren over het zelf beheren van je zakelijke en/of persoonlijke LinkedIn-profiel? Volg dan onze reguliere social media training of vraag een 1 op 1 training of incompany training aan!

Wat klanten zeggen..

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Jeroen van den Berg SintenKerst.nl

We merken dat we door de inzet van 2Bfound echt Top of mind zijn geworden bij opdrachtgevers. Het heeft de naamsbekendheid van SintenKerst.nl een enorme boost gegeven. Het leuke is dat 2Bfound niet bang is om hun kennis met ons te delen. Samen met 2Bfound zorgen we ervoor dat we onze nummer 1 positie niet verliezen.

Reviews

Onze dienst LinkedIn Remarketing wordt beoordeeld met een 8.9 door 46 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Recente cases

Bekijk alle cases
videocase met Jasper Kleingeld van Fortune Factory
Klantcase

Fortune Factory

Een geschenkenwebshop zonder online marketing bestaat niet, zo dacht ook Jasper van Fortune Factory. Zij beheren verschillende webshops in de bijzondere relatiegeschenken branche, waarvan Geluk.com de grootste is. Via via kwam hij bij 2Bfound terecht en sindsdien hebben we al heel wat mooie resultaten geboekt met de inzet van Google Ads (Search & Shopping), Zoekmachine Optimalisatie en Contentmarketing.

Bekijk de case
videocase met Jeroen Coenen van Credo Ondernemingsplan
Klantcase

Credo Ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan is specialiseerd in het schrijven van ondernemingsplannen op maat. In 2013 klopte Credo aan bij 2Bfound met de vraag hoe te zorgen voor meer offerteaanvragen via de website. Daar wisten wij natuurlijk wel raad mee. We hebben toen direct een SEO adviesrapport voor ze opgesteld en deze uitgewerkt op de website. Enige tijd later gingen we ook aan de slag met Google Ads en hebben we samen voor een flinke toename in offerteaanvragen gezorgd!

Bekijk de case

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten
recycling content marketing
27-08-20

De kracht van content recycling: 7 effectieve manieren om je blog te hergebruiken

Het kan een hele uitdaging zijn om telkens weer nieuwe content te creëren. Haal meer uit je bestaande content door waardevolle content te recyclen! Wij vertellen je waarom content recycling een goed idee is en laten 7 effectieve manieren zien waarop je jouw bestaande content kunt hergebruiken.

Lees meer
verschil SEA en SEO
29-07-20

Wat is het verschil tussen SEA (Zoekmachine Adverteren) en SEO (Zoekmachine Optimaliseren)?

SEO en SEA zijn twee termen die vaak terug komen in de online marketingwereld. Bij nieuwe klanten bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil is tussen de twee diensten. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste verschillen tussen SEO en SEA.

Lees meer
Benieuwd wat LinkedIn remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)