LinkedIn remarketing

LinkedIn retargeting campagne opzetten door remarketing specialist

Waarom LinkedIn retargeting?

Stel, je bent op zoek naar een training en komt terecht op een website. Een website die diverse trainingen aanbiedt waar jij naar op zoek bent. Toch besluit je de website te verlaten omdat je verder wilt kijken of gewoonweg geen tijd meer hebt. Een paar dagen later scroll je door de LinkedIn nieuwsfeed en kom je de bekeken trainingen tegen in een advertentie. Je denkt ”Oja, helemaal vergeten!”, klikt door naar de training en vraagt direct een offerte aan. Voíla, zo werkt LinkedIn remarketing dus.

Warme leads zijn makkelijker over te halen dan koude, dat is bekend. Daarom is LinkedIn retargeting een perfecte manier van online adverteren want dit vergroot de kans op leads, aanvragen en bestellingen.

Adverteren op LinkedIn met remarketing

Voor het inzetten van remarketing op LinkedIn, is het van belang dat de Insight Tag op je website wordt geplaatst. Dit is een stukje code die data verzamelt van alle websitebezoekers met een LinkedIn-account. Dankzij deze tag wordt het mogelijk om een LinkedIn adverteren campagne op te zetten en te richten op je websitebezoekers. Niet alleen is dit een effectieve campagne in vergelijking met standaard advertenties ook zijn retargeting campagnes, mits goed opzet, kostenbesparend.

LinkedIn retargeting campagne opzetten voor je bedrijf door een remarketing specialist
linkedin training volgen

LinkedIn retargeting specialist voor jouw remarketing campagne

Als retargeting specialist hebben wij al vele succesvolle remarketing campagnes opgezet. Ook voor jouw bedrijf zetten wij graag een goede remarketing campagne op voor het genereren van meer bestellingen, contactaanvragen of behalen van andere conversies. Wil je graag meer weten over wat 2Bfound voor jou kan betekenen wat betreft retargeting? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen LinkedIn remarketing

Wil je graag meer leren over het zelf beheren van je zakelijke en/of persoonlijke LinkedIn-profiel? Volg dan onze reguliere social media training of vraag een 1 op 1 training of incompany training aan!

Wat klanten zeggen..

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Jeroen van den Berg SintenKerst.nl

We merken dat we door de inzet van 2Bfound echt Top of mind zijn geworden bij opdrachtgevers. Het heeft de naamsbekendheid van SintenKerst.nl een enorme boost gegeven. Het leuke is dat 2Bfound niet bang is om hun kennis met ons te delen. Samen met 2Bfound zorgen we ervoor dat we onze nummer 1 positie niet verliezen.

Reviews

Onze dienst LinkedIn Remarketing wordt beoordeeld met een 8.9 door 46 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Recente cases

Bekijk alle cases
bbxllogo
Klantcase

Brandblusser XL

Brandblusser XL is onderdeel van Polmai Brandbeveiliging uit Barendrecht. De webshop verkoopt brandblussers en andere producten voor brandveiligheid. Sinds 2015 werkt 2Bfound samen met BBXL en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste online spelers in de brandbeveiliging.

Bekijk de case
Footballshop logo - case
Klantcase

Footballshop

Footballshop en 2Bfound werken al een lange tijd samen, maar in december 2018 kwam eigenaar Toine met de vraag om een strategie wijziging te verzinnen waarmee Footballshop zich beter kon positioneren op fanshop artikelen. Een productcategorie met meer marge, dan bijvoorbeeld voetbalschoenen en accessoires.

Bekijk de case

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten
Adverteren Facebook goedkoper
21-01-21

Facebook Advertising trends voor 2021

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2021 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij.

Lees meer
Online marketingplan template
04-01-21

Online marketingplan opstellen – Gratis template

Wil jij groeien met online marketing? Het opstellen van een online marketingplan is cruciaal! Wij helpen je op weg met een gratis template.

Lees meer
Benieuwd wat LinkedIn remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing
Thijs de Rooij
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)