LinkedIn remarketing

LinkedIn retargeting campagne opzetten door remarketing specialist

Waarom LinkedIn retargeting?

Stel, je bent op zoek naar een training en komt terecht op een website. Een website die diverse trainingen aanbiedt waar jij naar op zoek bent. Toch besluit je de website te verlaten omdat je verder wilt kijken of gewoonweg geen tijd meer hebt. Een paar dagen later scroll je door de LinkedIn nieuwsfeed en kom je de bekeken trainingen tegen in een advertentie. Je denkt ”Oja, helemaal vergeten!”, klikt door naar de training en vraagt direct een offerte aan. Voíla, zo werkt LinkedIn remarketing dus.

Warme leads zijn makkelijker over te halen dan koude, dat is bekend. Daarom is LinkedIn retargeting een perfecte manier van online adverteren want dit vergroot de kans op leads, aanvragen en bestellingen.

Adverteren op LinkedIn met remarketing

Voor het inzetten van remarketing op LinkedIn, is het van belang dat de Insight Tag op je website wordt geplaatst. Dit is een stukje code die data verzamelt van alle websitebezoekers met een LinkedIn-account. Dankzij deze tag wordt het mogelijk om een LinkedIn adverteren campagne op te zetten en te richten op je websitebezoekers. Niet alleen is dit een effectieve campagne in vergelijking met standaard advertenties ook zijn retargeting campagnes, mits goed opzet, kostenbesparend.

LinkedIn retargeting campagne opzetten voor je bedrijf door een remarketing specialist
linkedin training volgen

LinkedIn retargeting specialist voor jouw remarketing campagne

Als retargeting specialist hebben wij al vele succesvolle remarketing campagnes opgezet. Ook voor jouw bedrijf zetten wij graag een goede remarketing campagne op voor het genereren van meer bestellingen, contactaanvragen of behalen van andere conversies. Wil je graag meer weten over wat 2Bfound voor jou kan betekenen wat betreft retargeting? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen LinkedIn remarketing

Wil je graag meer leren over het zelf beheren van je zakelijke en/of persoonlijke LinkedIn-profiel? Volg dan onze reguliere social media training of vraag een 1 op 1 training of incompany training aan!

Wat klanten zeggen..

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Jeroen van den Berg SintenKerst.nl

We merken dat we door de inzet van 2Bfound echt Top of mind zijn geworden bij opdrachtgevers. Het heeft de naamsbekendheid van SintenKerst.nl een enorme boost gegeven. Het leuke is dat 2Bfound niet bang is om hun kennis met ons te delen. Samen met 2Bfound zorgen we ervoor dat we onze nummer 1 positie niet verliezen.

Reviews

Onze dienst LinkedIn Remarketing wordt beoordeeld met een 8.9 door 46 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Recente cases

Bekijk alle cases
download (1)
Klantcase

LanTel

LanTel zorgt al meer dan 20 jaar dat organisaties optimaal bereikbaar zijn. LanTel heeft zich gespecialiseerd in telefonieoplossingen voor specifieke branches. Hieruit zijn oplossingen en functionaliteiten ontstaan die ook toegepast kunnen worden in andere branches. Zo kunnen wij zakelijke telefonie bieden voor elke organisatie.

Bekijk de case
Logo Euromate RGB
Klantcase

Euromate

Euromate verkoopt effectieve luchtreinigers voor een schone binnenlucht. Door het reinigen van de binnenlucht zorgt Euromate er al meer dan 45 jaar voor dat de werkomgeving bij veel bedrijven veiliger wordt. Het doel van Euromate: een schone binnenlucht creëren voor iedereen. Wat bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers, minder verzuim en langere levensduur van machines.

Bekijk de case

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten
TikTok in jouw marketingstrategie
23-07-21

TikTok inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie: 7 tips!

Lees meer
B2B online marketing succes
27-05-21

B2B online marketing: hoe pak je dat aan? Onze succesverhalen!

Een succesvolle B2B online marketingstrategie opstellen? Bekijk onze succesverhalen zodat je direct weet hoe je dat aanpakt!

Lees meer
Benieuwd wat LinkedIn remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Thijs de Rooij trainee bij 2Bfound online marketing
Thijs de Rooij
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)