Google Ads remarketing

youtube en google display remarketing

Meer conversies met Google Ads remarketing

Via Google Ads is het mogelijk om (dynamische) advertenties te tonen aan eerdere websitebezoekers. Dit is zeer waardevol omdat de kans dat deze groep interesse heeft in je producten of diensten groter is dan bij een reguliere display campagne. Toch hebben ze tijdens een bezoek besloten om je website/webshop te verlaten zonder een actie uit te voeren. Denk bij zo’n actie aan een bestelling, offerte- of contactaanvraag. Om deze groep alsnog over de streep te trekken, zet je Google Ads retargeting in. Zo worden zij nogmaals benaderd met jouw product/dienst en wordt de kans op een conversie alsnog vergroot.

Google Display en YouTube remarketing

Google Ads biedt twee mogelijkheden voor een remarketing campagne, namelijk via Google Display Network en YouTube. Bij Google Display zijn verschillende (grote) websites aangesloten. Denk aan websites als RTL.nl, NU.nl en AD.nl. Deze bieden allemaal advertentieruimte aan op hun website waar jij met behulp van remarketing een advertentie op kan plaatsen. Dankzij de grootte van dit netwerk kan je je websitebezoekers via de websites die aangesloten zijn bij het Google Display Network opnieuw benaderen.

Net als Display valt YouTube remarketing ook onder Google Ads. YouTube adverteren kan je op drie verschillende manieren inzetten. Zo kan je een remarketing advertentie inzetten in de vorm van een In-Stream Video (reclamevideo voor, tijdens of na de video), Bumper Ad (reclamevideo die je niet kan overslaan) en Video Discovery (video die rechtsboven wordt getoond bij ”Up next”). Kortom, genoeg mogelijkheden voor het opnieuw bereiken van je websitebezoekers!

dynamische advertenties inzetten via Google Display en YouTube
Google AdWords remarketing iinzetten

Als retargeting specialist helpen wij jou met Google AdWords remarketing

Het opzetten en optimaliseren van een Google Ads retargeting campagne kan zorgen voor goede resultaten maar kan ook irritatie opwekken bij websitebezoekers wanneer het verkeerd wordt ingezet. Wij als retargeting specialist nemen deze online advertising werkzaamheden graag van je over. Zo zorgen wij ervoor dat je advertentiebudget efficiënt wordt ingezet en dat de juiste mensen op het juiste moment worden bereikt. Daarnaast optimaliseren wij je campagnes onder andere op visuele content, teksten en doelgroep. Kortom, wil je jouw SEA uitbesteden en een effectieve campagne voor een zeer specifieke doelgroep? Dan is Google Ads remarketing de uitkomst!

Offerte aanvragen Google Ads remarketing

Wat klanten zeggen...

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om zaken als SEO zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals bij 2Bfound het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bfound luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Reviews

Onze dienst Google Ads Remarketing wordt beoordeeld met een 8.6 door 41 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Recente cases

Bekijk alle cases
download (1)
Klantcase

LanTel

LanTel zorgt al meer dan 20 jaar dat organisaties optimaal bereikbaar zijn. LanTel heeft zich gespecialiseerd in telefonieoplossingen voor specifieke branches. Hieruit zijn oplossingen en functionaliteiten ontstaan die ook toegepast kunnen worden in andere branches. Zo kunnen wij zakelijke telefonie bieden voor elke organisatie.

Bekijk de case
Logo Euromate RGB
Klantcase

Euromate

Euromate verkoopt effectieve luchtreinigers voor een schone binnenlucht. Door het reinigen van de binnenlucht zorgt Euromate er al meer dan 45 jaar voor dat de werkomgeving bij veel bedrijven veiliger wordt. Het doel van Euromate: een schone binnenlucht creëren voor iedereen. Wat bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers, minder verzuim en langere levensduur van machines.

Bekijk de case

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten
TikTok in jouw marketingstrategie
23-07-21

TikTok inzetten als onderdeel van jouw marketingstrategie: 7 tips!

Lees meer
B2B online marketing succes
27-05-21

B2B online marketing: hoe pak je dat aan? Onze succesverhalen!

Een succesvolle B2B online marketingstrategie opstellen? Bekijk onze succesverhalen zodat je direct weet hoe je dat aanpakt!

Lees meer
Benieuwd wat Google Ads remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)