Remarketing Specialist

remarketing specialist

Bij twijfel een potentiële klant tóch over de streep trekken

Mensen die je website bezoeken maar zonder iets te doen weer weggaan, hebben soms net iets meer overtuiging nodig. Met remarketing (ook wel retargeting) kun je bezoekers die net te veel twijfelden later nog eens herinneren. Zo haal je ze vaak alsnog over om terug te komen en te kopen. Remarketing is dus een effectieve methode om afhakers opnieuw naar je site te krijgen en ze alsnog actie te laten ondernemen. Remarketing specialist 2Bfound helpt jou graag bij het opzetten en onderhouden van een effectieve campagne!

Waarom remarketing?

Remarketing is het benaderen van je websitebezoekers met aangepaste (beeld)advertenties. Je toont bijvoorbeeld banners aan een bezoeker die bepaalde producten in je webshop heeft bekeken, maar niet heeft gekocht. Of een pre-roll video op YouTube waarin je jouw product of dienst nog een keer onder de aandacht brengt bij eerdere bezoekers.

De voordelen van remarketing:

  • Je product of dienst komt opnieuw onder de aandacht bij de potentiële klant
  • Relatief goedkoop in vergelijking met reguliere advertentie mogelijkheden
  • Alleen bezoekers die nog geen aankoop hebben gedaan worden benaderd
  • Bezoekers die juist wel een aankoop hebben gedaan benaderen met aanverwante producten
remarketing 2Bfound

Klantbeoordelingen

Onze dienst Remarketing wordt beoordeeld met een 8.5 door 36 tevreden klanten.
86 / 100
58 beoordelingen
90 / 100
63 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

de sea trends voor 2019
09-01-19

4 belangrijke Search Engine Advertising (SEA) trends voor 2019

Eerder schreven we al een artikel over de SEO-trends voor 2019. Dan kunnen de SEA-trends van 2019 natuurlijk niet uitblijven. Onze Online Advertising expert Wouter brengt je in dit artikel op de hoogte van de 4 belangrijkste SEA-trends die in 2019 absoluut niet mogen ontbreken. Lees meer
Het gebruik van de Google keyword planner
17-10-18

De Google zoekwoordplanner; zo gebruik je ‘m

Om te achterhalen hoe goed (of slecht) er gebruik wordt gemaakt van bepaalde zoekwoorden in Google, bestaat de tool Google Ads Zoekwoordplanner. Maar hoe gebruik je deze tool en waarom? In dit artikel geven we je meer tekst en uitleg! Lees meer
Benieuwd naar wat remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)