Remarketing Specialist

remarketing specialist

Twijfelende, potentiële klanten over de streep trekken

Websitebezoekers die zonder het uitvoeren van een actie, je website of webshop weer verlaten, hebben soms net wat meer overtuiging nodig. Met remarketing (ook wel retargeting genoemd) herinner je die twijfelende bezoekers nogmaals aan jouw producten en/of diensten. Hiermee haal je ze vaak toch nog over om terug te komen naar je website/webshop en alsnog te kopen.

Remarketing is dus een effectieve methode om afhakers opnieuw naar je website te krijgen en ze alsnog te triggeren om een actie te laten ondernemen. Online marketing uitbesteden? Remarketing specialist 2Bfound helpt jou graag bij het opzetten en onderhouden van een effectieve campagne via zowel Facebook, LinkedIn als Google Ads!

Waarom remarketing?

Remarketing is het opnieuw benaderen van je websitebezoekers met dynamische advertenties. Met deze dynamische advertenties wordt het mogelijk dat je producten en/of diensten toont die de bezoeker heeft bekeken op jouw website, maar niet heeft gekocht. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een pre-roll video op YouTube waarin jij je product/dienst nogmaals onder de aandacht brengt bij een ‘oude’ websitebezoeker.

De voordelen van remarketing

  • Je product of dienst komt normaals onder de aandacht bij een potentiële klant
  • Relatief goedkoop in vergelijking met reguliere advertentie-mogelijkheden
  • Alleen bezoekers die nog geen aankoop hebben gedaan, worden opnieuw benaderd
  • Bezoekers die juist wel een aankoop hebben verricht, kun je eventueel benaderen met aanverwante producten
remarketing 2Bfound

Klantbeoordelingen

Onze dienst Remarketing wordt beoordeeld met een 8.5 door 36 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Gerelateerde berichten

Adverteren Facebook goedkoper
21-01-21

Facebook Advertising trends voor 2021

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2021 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij. Lees meer
LinkedIn Advertising Bedrijven
12-11-20

LinkedIn Advertising voor je bedrijf: zo werkt het!

Lees meer
Benieuwd naar wat remarketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Astrid de Hoon Content manager
Astrid de Hoon
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)