Google Shopping Specialist

Conversieoptimaliatie voor website

Google Shopping

Google Shopping is het advertentiekanaal van Google dat het meest gericht is op webshops. Gebruikers van de zoekmachine zien in één oogopslag welke producten aansluiten bij hun zoekresultaten. Daarbij worden de naam van het product, een afbeelding, de naam van de aanbieder én de prijs getoond. Zo ontvang je als webshop relevant websiteverkeer!

 

Waarom Google Shopping?

  • Hoge Return on Ad Spend

Voor onze Google Shopping klanten zien we vrijwel altijd een zeer positieve Return On Ad Spend (ROAS) ofwel het rendement op je advertentiekosten. Dat wil zeggen dat elke euro advertentiebudget geïnvesteerd in Google Shopping vaak meerdere euro’s aan omzet oplevert voor de webshop. Dit realiseren wij door middel van automatische biedstrategieën. Bij voldoende data kunnen wij Google vertellen hoeveel iedere euro moet opleveren. Vervolgens gaat het algoritme van Google te werk en optimaliseren wij iedere maand het account verder om zo tot de beste resultaten te komen.

  • Geschikt voor vrijwel elk CMS

Of je webshop nou draait op WooCommerce, Magento of SEOshop, wij kunnen je vrijwel altijd ondersteunen met het opzetten van de Google Shopping feed. Wanneer je weinig technische kennis hebt, nemen onze specialisten dit graag uit handen.

  • Gecertificeerd door Google

Je Shoppingcampagne wordt beheerd door AdWords specialisten die gecertificeerd zijn door Google. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google Shopping en denken we mee hoe jouw webshop hier zijn voordeel mee kan doen.

google shopping specialist

Klantbeoordelingen

Onze dienst Google Shopping wordt beoordeeld met een 8,1 door 51 tevreden klanten.
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Gerelateerde berichten

Google Ads uitbesteden aan bureau
03-09-19

Google Ads uitbesteden, of zelf doen? De voor- en nadelen

Google Ads is en blijft een zeer effectieve manier van adverteren. Het grootste voordeel van Google Ads is dat er zeer snel resultaten te zien zijn in de zoekmachine én het richt zich op personen die op zoek zijn naar hetgeen dat jij aanbiedt. Echter nu nog rendement halen uit de campagne, dat is vaak nog niet zo eenvoudig. Lees meer
Google ads update voor 2019
27-08-19

Google Ads ontwikkelingen Q3 2019

Google is goed in het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen, zo ook bij Google Ads. Dit kwartaal zij namelijk alweer 3 nieuwe updates doorgevoerd en wij stellen je hiervan graag op de hoogte. Lees snel verder! Lees meer
Benieuwd naar wat Google Shopping voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)