Google Shopping

Conversieoptimaliatie voor website

Google Shopping

Google Shopping is de prijsvergelijker van Google voor webshops. Shopping resultaten komen naar boven in de zoekresultaten wanneer iemand naar producten zoekt. Met behulp van een automatische productfeed worden alle producten uit je webshop dagelijks doorgegeven aan Google, inclusief afbeelding, voorraadstatus en huidige prijs.

Waarom Google Shopping?

  • Hoge Return on Ad Spend

Voor onze Google Shopping klanten zien we vrijwel altijd een zeer positieve Return On Ad Spend (ROAS). Dat wil zeggen dat elke euro advertentiebudget geïnvesteerd in Google Shopping vaak meerdere euro’s aan omzet oplevert voor de webshop.

  • Geschikt voor vrijwel elk CMS

Of je webshop nou draait op WooCommerce, Magento of SEOshop, wij kunnen je vrijwel altijd ondersteunen met het opzetten van de Google Shopping feed. Wanneer je weinig technische kennis hebt, nemen onze specialisten dit graag uit handen.

  • Gecertificeerd door Google

Je Shoppingcampagne wordt beheerd door AdWords specialisten die gecertificeerd zijn door Google. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google Shopping en denken we mee hoe jouw webshop hier zijn voordeel mee kan doen.

google shopping specialist

Klantbeoordelingen

Onze dienst Google Shopping wordt beoordeeld met een 8,1 door 51 tevreden klanten.
90 / 100
43 beoordelingen
91 / 100
54 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
96 / 100
7 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Jasper Kleingeld Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken echt dat de bestellingen elke dag meer worden en de statistieken bewijzen dat maar weer eens. Bizar dat we een groei hebben van maar liefst 100%. Dankzij 2Bfound hebben we een flinke vooruitgang geboekt!

Gerelateerde berichten

Het bepalen van je SEA budget
30-01-18

Je Ideale Dagbudget Voor AdWords Bepalen in 4 Stappen

Veel (beginnende) AdWords adverteerders vinden het lastig om een goed dagbudget te bepalen voor hun campagnes. Om jou hier bij te helpen hebben wij een viertal stappen uitgewerkt. Stappen die ervoor zorgen dat jij voortaan onderbouwde keuzes kunt maken en je dagbudget perfect kunt bepalen. Zo krijg je meer grip op je SEA campagnes en natuurlijk je budget. Lees meer
verandering Europese Privacywetgeving en cookiewet
05-12-17

Ondernemers opgelet: Risico op flinke boetes door veranderingen in Cookiewet!

Het jaar 2017 zit er bijna op en 2018 belooft weer mooie uitdagingen. Daarom blikken wij nu alvast vooruit naar het nieuwe jaar. Eén ontwikkeling is al vastgelegd én best ingrijpend. Vanaf 25 mei 2018 komt namelijk de nieuwe Europese Privacywetgeving van kracht. Lees hier wat dit precies inhoudt! Lees meer
Benieuwd naar wat Google Shopping voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Victor Gerbands online marketeer
Victor Gerbrands
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)