E-mailmarketing Campagne

e-mailmarketing campagne

Een effectieve e-mailmarketing campagne begint bij de strategie

Het opzetten van een effectieve e-mailmarketingcampagne begint met een goede strategie. E-mails sturen zonder plan werkt averechts: e-mails belanden ongeopend in de prullenbak of ontvangers schrijven zich uit voor de nieuwsbrief.

Voor conversie is het belangrijk je e-mails zo relevant mogelijk te maken voor je doelgroep. Ook moet je zorgen voor goede teksten, foto’s, buttons en links en moet je aan de geldende wet- en regelgeving voldoen. Online marketing uitbesteden? Wij helpen je graag met het opzetten en inrichten van een succesvolle e-mailmarketing campagne.

 

Stuur professionele marketing e-mails met onze software

2Bfound biedt je e-mailmarketing software, waarmee je eenvoudig professionele marketing e-mails naar je klantenbestand verstuurt. Ook als je weinig ervaring hebt met e-mailmarketing is de software makkelijk in gebruik. Voor elke campagne die je verstuurt, meet de software uitgebreid de resultaten. Daarmee kun je precies zien hoe vaak en door die de e-mail is geopend, op welke links er is geklikt, hoe de campagne presteert ten opzichte van eerdere campagnes en nog veel meer.

Met deze data kun je je eerstvolgende e-mailmarketing campagne weer optimaliseren, zodat deze nog beter presteert dan de vorige.

  • Makkelijk en snel te gebruiken
  • Relatief goedkoop
  • Gratis nieuwsbrief templates
  • Database, e-mails versturen en analyseren in één
e-mailmarketing software - 2Bfound

Klantbeoordelingen

Onze E-mailmarketing software wordt beoordeeld met een 8,4 door 31 tevreden klanten.
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Lenard van Ast American Hotdogs

Dankzij 2Bfound is m'n site goed vindbaar, zowel organisch als betaald. Hierdoor krijg ik constant nieuwe aanvragen en opdrachten binnen. Het contact is prettig en ik ontvang elke maand een rapport met de resultaten van m'n campagnes. Als je op zoek bent naar een professioneel bureau met kennis van zaken, kan ik 2Bfound zeker aanraden!

Aan de slag met e-mailmarketing?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen

Neem contact op met één van onze zoekmachine optimalisatie experts
via onderstaand gegevens:

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)