E-mailmarketing Software

e-mailmarketing software - 2Bfound

In een handomdraai nieuwsbrieven versturen

Met de e-mailmarketing software bij 2Bfound kun je gemakkelijk zelf aan de slag. Wij geven je alle handvatten om professionele nieuwsbrieven te versturen naar je klanten, ook als je weinig of geen ervaring hebt. De e-mailmarketing software is heel toegankelijk, maar biedt wel alle diepgang die een gevorderde e-mailmarketeer wenst.

Toegankelijk maar diepgaand

Met e-mailmarketing software wordt het opzetten en versturen nieuwsbrieven heel eenvoudig. Omdat de software zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, kunnen ook marketeers met weinig of geen ervaring aan de slag met professionele e-mailmarketing. Tegelijkertijd biedt de software diepgaande mogelijkheden voor gevorderde e-mailmarketeers die A/B-testing willen toepassen en uitgebreid data willen analyseren.

De software maakt het mogelijk om:

  • E-mails te personaliseren
  • Zelf designs te maken (of een design van 2Bfound te gebruiken)
  • Doelgroepen te segmenteren
  • Uitgebreide statistieken van je e-mailcampagne te analyseren
  • A/B testing
e-mail marketing software - 2Bfound

Klantbeoordelingen

Onze E-mailmarketingsoftware wordt beoordeeld met een 8,4 door 31 tevreden klanten.
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Jan Hak Habrobouw

Voor ons was het een grote uitdaging om met 2bfound in zee te gaan. We besloten om het heel goed, of helemaal niet te doen en gingen voor het eerste. Met de bouw van een mooie, professionele website, de onderhoud daarvan en het optimaliseren van de vindbaarheid in google is 2bfound voor ons een complete partij gebleken waar we blij mee zijn. 2bfound heeft ons naar een hoger niveau gebracht.

Aan de slag met e-mailmarketing?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)