Webshop Marketing

tips emailmarketing campagne

Webshop marketing

Heb je een goede webshop maar valt het aantal verkopen tegen? Hier kunnen wij je bij helpen. zoekmachine optimalisatie bureau 2Bfound heeft al diverse e-commerce trajecten begeleid. Het verkrijgen van gericht verkeer naar een webshop is lastig. De kunst is om strategisch diverse marketingmiddelen in te zetten om gericht verkeer op het juiste moment naar de webshop te krijgen. Welke marketingmiddelen 2Bfound aanbiedt lees je hieronder.

Resultaten altijd inzichtelijk

Alle marketingresultaten worden inzichtelijk gemaakt in Google Analytics. Analytics is het statistiekenprogramma van Google dat achter de webshop geplaatst wordt. Het programma verzamelt gegevens over jouw bezoekers zoals; aantal bezoekers, gemiddelde bezoektijd, gemiddeld aantal bezochte pagina’s e.d.

Door Analytics uit te breiden met de E-commerce module kunnen we zien hoeveel verkopen er gerealiseerd worden vanuit verschillende verkeersbronnen (social media, nieuwsbrieven, advertenties, google organisch e.d).

We kunnen zelfs een dashboard inrichten om de ROI vanuit advertenties te meten. Dit alles is 24/7 inzichtelijk en je ontvangt ook maandelijkse rapportages.

google analytics

Webshop Marketingmiddelen

Klantbeoordelingen

Onze dienst Webshop Marketing wordt beoordeeld met een 9,2 door 37 tevreden klanten.
91 / 100
70 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Arno van Helden Van Helden Relatiegeschenken

Al sinds 2008 werken wij nauw samen met 2Bfound. Destijds nog 90% werkend als postordebedrijf konden wij niet om de digitale ontwikkelingen heen en zijn we in zee gegaan met 2Bfound.
Binnen nog geen 2 jaar zijn we uitgegroeid tot online marktleider in de relatiegeschenkenbranche. Nog altijd weten we jaarlijks te groeien en blijven we ons ontwikkelen op online gebied. 2Bfound speelt daar een prominente rol in en daarom hopen we nog lang samen te werken met deze partij.

Pim Poppeliers Polmai Brandbeveiliging BV

We merken dat we elke dag meer bestellingen ontvangen sinds de samenwerking met 2Bfound. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van maar liefst 500%!

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Aan de slag met webshop marketing?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)