SEOshop Webshop

seoshop gemaakt door 2Bfound

SEOshop webshop laten maken

Ben je op zoek naar een partij die jou helpt met het ontwikkelen van een professionele webshop? Wij kunnen je helpen! Online marketing bedrijf 2Bfound ondersteunt ondernemers bij het maken van webshops. Hiervoor maken wij gebruik van de bestaande webshopsoftware van SEOshop.

SEOshop verzorgt de techniek voor ons waardoor wij ons alleen hoeven te focussen op de inrichting.

Voordelen van SEOshop:

  • Zeer gebruiksvriendelijk systeem
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Keuze uit veel verschillende responsive templates
  • Templates aan te passen naar huisstijl
  • Keuzevrijheid in betaalmethoden
  • Hosting en updates inbegrepen

Hoeveel kost een SEOshop?

Om een SEOshop aan te maken is geen grote investering nodig. Je betaalt maandelijks een bedrag voor het gebruik van het systeem. Het kleinste pakket kost €49* en de grootste €189 per maand. Welk pakket jij nodig hebt is afhankelijk van de wensen en behoeften.

Binnen ieder pakket is de hosting en domeinnaam inbegrepen. Lees meer over de pakketten en kosten op de SEOshop website.

*Voor exclusieve modules en templates rekent SEOshop gemiddeld €5 a €10 per maand extra bovenop de standaard pakketkosten. Ook hierbij geldt dat het afhankelijk is van je wensen of je hier gebruik van moet maken.

Conversieoptimaliatie voor website

SEOshop laten maken door 2Bfound

Heb je al eens nagedacht over de structuur van je webshop? De zoekwoorden die je in de teksten wilt gebruiken? En wat laat je zien op je homepage? Hier kunnen wij je bij helpen. Professionele webshopsoftware alleen is namelijk niet voldoende, je hebt ook een professionele inrichting nodig. Dit levert jou betere zoekmachine posities en verkopen op. Ons doel is om een webshop te maken die gebruiksvriendelijk is en goed gevonden wordt in Google.

Klantbeoordelingen

Onze dienst SEOshop Laten Maken wordt beoordeeld met een 10 door 2 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Wat klanten zeggen...

Rolf Bergman Sales Manager, Club Champagne

2Bfound is voor mij een prettige en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. No-nonsense en kennis van zaken. Zowel op strategisch als uitvoerend gebied denken ze vanaf het begin met me mee om Club Champagne tot een succes te maken. De resultaten liegen er niet om. Ik kan 2Bfound aan iedere serieuze online ondernemer aanbevelen.

Aan de slag met SEOshop?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactpersonen
Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)