Freelance tekstschrijver gezocht?

SEO tekstschrijver gezocht

Scoren in Google met goede SEO teksten

Om hoge posities in Google te bemachtigen, is het belangrijk om goede SEO teksten op je website te hebben. Het schrijven van een SEO geoptimaliseerde tekst is echter nog niet zo makkelijk, je moet namelijk weten aan welke richtlijnen het moet voldoen en bovenal: het vergt tijd. Zoek jij een freelance copywriter? 2Bfound heeft een enorme database met meer dan 100 gespecialiseerde en ervaren SEO tekstschrijvers die ijzersterke teksten voor Google schrijven.

Een goede copywriter vinden is niet makkelijk

Freelance copywriter gezocht? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Iemand noemt zich tegenwoordig al snel een tekstschrijver, maar écht goede copywriters blijken schaars. De juiste tekstschrijver weet namelijk precies waar jouw doelgroep naar op zoek is, slaat de juiste toon aan, kent jouw branche én weet alles over SEO. Heb je eenmaal een goede tekstschrijver gevonden die aan al je eisen voldoet, dan betaal je al snel minimaal €80,- per uur. Kortom, het zoeken naar de perfecte tekstschrijver lijkt soms een onmogelijke taak.

SEO tekstschrijver
freelance tekstschrijver gezocht

Freelance tekstschrijver gezocht? Database van +100 ervaren copywriters!

2Bfound heeft een database met meer dan 100 ervaren en gespecialiseerde copywriters die zorgvuldig geselecteerd, getest en getraind zijn op kwaliteit. Al onze schrijvers zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van SEO, waardoor je teksten niet alleen goed geschreven maar ook ‘online proof’ zijn. Voordat wij de teksten opleveren, worden ze eerst gecontroleerd door een ervaren redacteur en lassen wij een eerste en tweede correctieronde in. Zo kunnen we eventuele feedback vanuit jouw kant verwerken voordat we de teksten definitief opleveren.

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de kwaliteit van de content beoordelen, de rest – zoals het begeleiden van en het contact met de schrijvers – doen wij!

Freelance copywriter

SEO teksten laten schrijven door 2Bfound

Kortom, wij hebben een enorme database met freelance tekstschrijvers die jou kunnen voorzien van ijzersterke content. Kan jouw project wel wat goede SEO teksten gebruiken? Je SEO teksten laten schrijven door een van onze schrijvers is dan de ideale oplossing! Informeer naar onze mogelijkheden of plan vrijblijvend een afspraak in.

Klantbeoordelingen

Onze freelance tekstschrijvers worden beoordeeld met een 9.2 door 158 tevreden klanten!
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
Benieuwd wat onze freelance copywriters voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Social Content Marketeer Rosanne
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)