Contentstrategie

contentstrategie-contentmarketing

Voor het creëren van overzicht, structuur en continuïteit in content

Een goede contentstrategie helpt je bij het creëren van meer duidelijkheid en overzicht in alle contentmarketing activiteiten. Door vast te leggen welke inhoudelijke content we gaan maken, voor welk moment en voor welk kanaal, wordt er structuur gegeven aan de huidige contentmarketing.

Waarom belangrijk om een contentstrategie toe te passen?

Contentmarketing is gericht en bedoelt voor de lange termijn. Om de grootste slagingskans van je contentmarketing te behalen, heb je een plan nodig. Dit plan is de contentstrategie waarmee je in staat bent om het overzicht te behouden of krijgen op alle content werkzaamheden. Daarnaast zorgt de strategie voor samenhang tussen al je content activiteiten en helpt het je om de contentmarketing doelen te bereiken.

belang-contentstrategie
Het bedenken van een contentstrategie voor je content marketing

Proces voor het bedenken van een contentstrategie

Aan de hand van een contentstrategie start je met contentmarketing en content creatie. De taak is: content creëren die naadloos aansluit op wat jouw doelgroep nodig heeft. Naast het creëren van content is ook het onderhouden van de contentstrategie van belang: contentmarketing is een doorlopend proces en de wensen van je doelgroep veranderen continu. Om deze reden is het tevens van belang om de strategie en content hierop aan te passen en dus te veranderen. Alleen zo kan je juist inspelen op de wensen en behoeften van jouw doelgroep en kunnen de gewenste doelen behaald worden.

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen onze dienst Contentstrategie met een 8.5 door 20 aantal tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

recycling content marketing
27-08-20

De kracht van content recycling: 7 effectieve manieren om je blog te hergebruiken

Het kan een hele uitdaging zijn om telkens weer nieuwe content te creëren. Haal meer uit je bestaande content door waardevolle content te recyclen! Wij vertellen je waarom content recycling een goed idee is en laten 7 effectieve manieren zien waarop je jouw bestaande content kunt hergebruiken. Lees meer
contentmarketing 2020 trends en ontwikkelingen
10-01-20

5 belangrijke contentmarketing trends en ontwikkelingen in 2020

Welke contentmarketing trends moet je zéker in de gaten houden als je ook in 2020 content wilt produceren die gezien én gelezen wordt? Wij lichten 5 belangrijke trends uit! Lees meer
Aan de slag met content marketing?

Vul het onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon
Social Content Marketeer Rosanne
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)