SintenKerst.nl

Logo van Sint en Kerst

Voor SintenKerst.nl kregen we de vraag om simpelweg meer aanvragen en contactmomenten te generen met de inzet van SEO. Hierbij lag de focus op met name de belangrijke zoekwoorden: ‘sinterklaas huren’ en ‘kerstman huren’ welke bij aanvang niet op de eerste resultaat pagina van Google aanwezig waren. Inmiddels zijn beide zoektermen terug te vinden in de top 5 zoekresultaten van Google.

Resultaten

Top 3 posities in Google op de belangrijkste zoekwoorden

Met de inzet van de diensten linkmanagement en content creatie zijn deze top 3 posities bereikt welke hebben gezorgd voor veel meer verkeer vanuit Google.

Kennis delen

Door het delen van de kennis op het gebied van online marketing door 2Bfound werkt het team van SintenKerst veel efficiënter en doelmatiger om online resultaten te kunnen behalen.

Naambekendheid is enorm toegenomen

Door de inzet van 2Bfound is SintenKerst echt 'top of mind' geworden bij opdrachtgevers. Het heeft de naamsbekendheid van SintenKerst.nl een enorme boost gegeven

Reactie van de klant

Jeroen van den Berg SintenKerst.nl

We merken dat we door de inzet van 2Bfound echt Top of mind zijn geworden bij opdrachtgevers. Het heeft de naamsbekendheid van SintenKerst.nl een enorme boost gegeven. Het leuke is dat 2Bfound niet bang is om hun kennis met ons te delen. Samen met 2Bfound zorgen we ervoor dat we onze nummer 1 positie niet verliezen.

Ook samen mooie resultaten boeken?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon

Direct contact met een specialist.

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)