Schreuder en Co

het logo schreuder en co

Schreuder en Co wilde graag professionele nieuwsbrieven gaan versturen. Er werd gebruik gemaakt van e-mailmarketing software met weinig mogelijkheden, Door gebruik te maken van het e-mailmarketing pakket van 2Bfound kunnen de nieuwsbrieven nu doelmatiger ingezet worden en heeft de nieuwsbrief ook een veel professionelere uitstraling gekregen met veel extra mogelijkheden.

Resultaten

200% hogere openingsrate van de nieuwsbrieven

Door het doelmatiger inzetten van de nieuwsbrieven per doelgroep worden de nieuwsbrieven beter aangesloten op de doelgroepen en daarmee ook veel meer geopend en gelezen.

Professioneel design

Bij start zijn diverse mooie professionele designs gemaakt. Deze kunnen kunnen naar gelang het onderwerp van de nieuwsbrief ingezet worden.

Gebruiksvriendelijke software

Door het gebruik van de zeer makkelijk te begrijpen software is er nu ongeveer 1 uur nodig om een goede nieuwsbrief te testen en versturen in plaats van de halve dag die het daarvoor kostte om een nieuwsbrief te versturen.

Janneke Koetsier Schreuder en Co

Middels onze nieuwsbrieven hebben we een mooie manier gevonden om onze klanten frequent te benaderen. Noviteiten en nieuwe merken komen op deze manier snel binnen bij de architecten en geven ze inspiratie. De nieuwsbrief is eenvoudig op te zetten en laat zich makkelijk vullen met afbeeldingen en links, zaken die onze klanten waardevol vinden. Dat merken we ook in de behaalde resultaten. Niet alleen wordt de nieuwsbrief goed gelezen, ook merken we dat de klanten reageren en onze systemen voorschrijven in hun ontwerp.

Wil jij ook succesvolle nieuwsbrieven versturen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersoon

Direct contact met een specialist.