Partytentverhuur Drechtsteden

logo vierkant 180 Drechtsteden

In 2013 opende Partytentverhuur Drechtsteden haar deuren. 2Bfound heeft in samenwerking de site gerealiseerd en is gezamenlijk met de klant aan de slag gegaan met het uitwerken en implementeren van een online marketing strategie. Met de inzet van o.a. SEO, SEA, email- en social media advertising is Partytentverhuur Drechtsteden inmiddels uitgegroeid tot de marktleider in de verhuur van partyartikelen in de regio.

Behaalde resultaten

Van niets tot marktleider in slechts 3 jaar

Toen Partytentverhuur Drechtsteden bij 2Bfound aanklopte bestonden ze juridisch gezien nog niet eens. Na 3 jaar zijn ze, met name, door de online positionering uitgegroeid tot marktleider in hun verhuursegment

Conversiepercentage van 10% op Adwords verkeer

Maar liefst 10% van alle bezoekers vanuit Google Adwords converteert (vraagt offerte aan, belt op, stuurt email, enz) op de website

Ruim 20 relevante zoekwoorden in de top 3 van Google

Partytentverhuur Drechtsteden staat met 22 relevante zoekwoorden in de top 3 in de regionale zoekresultaten van Google. Bijvoorbeeld: partytent huren, partytent huren Dordrecht, partytent huren Papendrecht, partytent huren Zwijndrecht, statafels huren, geluidsinstallatie huren, enz.

Ook na 3 jaar wordt er nog altijd een flinke groei gerealiseerd in de online conversies. Wij monitoren en optimaliseren de online marketing mogelijkheden continue, waardoor wij gezamenlijk met de klant een blijvende groei in aanvragen kunnen realiseren.

Geerten van de Rest Partytentverhuur Drechtsteden

Al vanaf het begin ben ik erg enthousiast over onze samenwerking met 2Bfound. Zonder 2Bfound had ons bedrijf nooit uitgegroeid tot waar we nu zijn. Tegen betaalbare prijzen zorgt 2Bfound dat je site en bedrijf gaat renderen. Nog altijd weten we een flinke groei te realiseren dus voorlopig zijn wij dik tevreden!

Contactformulier
Bezig met versturen
Wil jij ook je bedrijf optimaal laten renderen?

Wij bekijken graag gezamenlijk vrijblijvend de mogelijkheden!

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)