JB Productions

het logo van JB Productions

JB Productions is een artiestenbureau voor het boeken van kindershows, live bands, acts, presentatoren & bekende artiesten. In 2014 kreeg 2Bfound de vraag om te zorgen voor meer online groei. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en hebben we al heel wat mooie resultaten voor hun mogen boeken. Deze mooie resultaten hebben wij gerealiseerd door de inzet van SEO, SEA & content marketing.

Jeroen, eigenaar van JB Productions, vertelt je er alles over in deze videocase!

”Wij willen gewoon graag de maand daarop en die maand daarop, en het jaar daarop ook nog op 1 staan, en daar helpt 2Bfound heel goed bij.”

Geboekte resultaten

300% meer websitebezoekers

Sinds de samenwerking met 2Bfound is door middel van SEO en SEA een stijging van 300% in het aantal maandelijkse websitebezoekers gerealiseerd.

Top 3 in Google op 25 relevante keywords

Dankzij het doorvoeren van juiste SEO technieken en het regelmatige plaatsen van SEO blogs staat JB Productions momenteel met 45 relevante zoekwoorden in de top 10 van Google.

250% lagere kosten per conversie

Met focus op de juiste zoektermen en biedstrategieën zijn de kosten per conversie verlaagd met 250% binnen Google Ads.

Hoe hebben wij dit bereikt?

Strategische Sessie

Iedere samenwerking met 2Bfound begint met een strategische sessie. Een dergelijke sessie wordt ingezet om de klant goed te leren kennen. Hierdoor wordt vanaf het begin van de samenwerking gefocust op de voor de klant belangrijkste onderwerpen / diensten / producten.

Zo is samen met JB Productions tijdens de sessie achterhaald:

  • Wat de identiteit van JB Productions is en hoe deze gecommuniceerd moet worden op de website;
  • Hoe de huidige website presteert en moet worden verbeterd;
  • Wie de doelgroep van JB Productions is en waar deze zich bevindt;
  • Welke doelen er zijn met betrekking tot online marketing.
Strategische sessie uitvoeren voor SEO
Zoekmachine optimalisatie / SEO bureau

Zoekmachine Optimalisatie

Aan het begin van ieder traject wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Op deze wijze is achterhaald met welke zoektermen de doelgroep zoekt naar de aangeboden diensten van JB Productions. Daarnaast is de website SEO-technisch geanalyseerd en zijn wijzigingen doorgevoerd waar nodig om de organische bezoekers te doen stijgen.

Content Marketing

Na het zoekwoordenonderzoek wordt een blogplan opgesteld gebaseerd op dit onderzoek. Een goed uitgevoerd zoekwoordenonderzoek is de basis van content marketing. Het blogplan wordt ieder jaar opgesteld, waar interne- en externe artikelen worden benoemd. Door middel van het blogplan worden organische bezoekers naar de website gebracht die op zoek zijn naar informatie, relevant aan de diensten van JB Productions. Daarnaast heeft ons uitgebreide linknetwerk kostbare externe links aangeleverd waardoor de autoriteit van de website aanzienlijk is gestegen.

Contentmarketing bureau
Google Ads laten beheren

Google Ads

Wij weten als SEA bureau als geen ander dat Google Ads een perfecte aanvulling op zoekmachine optimalisatie en content marketing is. Door te adverteren op relevante zoektermen, sterke advertenties te maken, de juiste targeting, goed afgestemde budgetten en de meest geschikte biedstrategieën zijn relevante bezoekers naar de website van JB Productions geleid. Wij adviseren onze klanten altijd om op relevante zoektermen te adverteren. Hoe hoger je positie in Google, hoe groter de kans is dat je verkeer ontvangt.

Ook samen mooie resultaten boeken?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactpersonen

Je kunt ook direct contact opnemen met een specialist:

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Online Advertising Specialist Wouter Troost bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)