Evenses

het logo van evenses

Artiestenbureau Evenses is gespecialiseerd in het verzorgen van entertainment in Nederland en België. Evenses kwam bij 2Bfound terecht met de simpele vraag hoe er meer resultaat te behalen was uit de huidige website. N.a.v. van een uitgebreide analyse is er voor gekozen om met name op de volgende expertises in te zetten: Linkmanagement, contentplan & -planning en conversie optimalisatie. Met behulp van diverse tools hebben de ‘zwakke’ punten van de site in beeld gebracht en hierop advies uitgebracht hoe deze te verbeteren. Dit alles heeft tot een significante verbetering geleid van de conversie statistieken van Evenses.

Behaalde resultaten

Significante verbetering conversiepercentages

Met het doorvoeren van de adviezen uit het conversie optimalisatie adviesrapport zijn de conversie statistieken van de website duidelijk verbeterd.

Duidelijk toepasbaar blogplan

Met het ontvangen blogplan en -advies beschikt Evenses over praktische handvatten om direct met het creëren van content aan de slag te gaan.

Reactie van klant

Thomas Verheul Evenses

2Bfound heeft prima werk geleverd. Ze zijn met praktische oplossingen gekomen die voor ons goed toepasbaar waren omtrent SEO, Social media, conversie en een blogplan. Dit heeft ons bedrijf weer een stap verder gebracht.

Ook op zoek naar gericht advies voor jouw website?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen

Liever direct contact met een specialist?

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)