Direct Verzekerd

direct verzekerd - online marketing referentie

Sinds 2013 werken we intensief samen met Direct Verzekerd, een website die zich richt op het online afsluiten van verzekeringen. Een échte uitdaging, aangezien de verzekeringsbranche één van de meest competitieve branches is in de online marketing wereld. De doelstelling was het realiseren van een wezenlijke groei in het aantal aanvragen via de site. Al in het eerste jaar van de samenwerking hebben we een verdubbeling in het aantal afgesloten verzekeringen weten te bewerkstelligen. Ondanks de hevige concurrentie in de verzekeringsbranche, stijgt de site jaarlijks nog steeds in de zoekmachine en wordt er dus ieder jaar verdere vooruitgang geboekt.

Resultaten

Verdubbeling in afgesloten online verzekeringen

Ook na 3 jaar is er nog altijd een groei waarneembaar in het aantal afgesloten online verzekeringen.

Constante groei in organische positionering

Door de inzet van SEO en content marketing wordt er een constante groei verwezenlijkt in de organische positionering van de website.

Meer dan 25 posities in top 10 Google

Topposities voor meer dan 25 belangrijke converterende zoekwoorden.

 

In deze grafiek is te zien hoe de positionering van Direct Verzekerd de afgelopen 3 jaar constant is verbeterd.

Reactie van klant

Jasper Kleingeld Benevia

Drie jaar geleden zijn wij met 2Bfound een traject ingegaan. Het doel was de bezoekersaantallen van de website te verhogen en een hogere conversie te realiseren. 2BFound voert voor ons een deel van onze SEO-werkzaamheden uit. Wij hebben hierdoor absoluut hogere posities binnen Google bereikt. Daarnaast richten zij, met succes, onze AdWords campagnes in. Maandelijks onderhouden zij de campagnes. Ook dit heeft geleid tot een stijging in het aantal conversies. Daarnaast is het bedrijf een goede sparringpartner waardoor nieuwe inzichten en ideeën ontstaan die wij weer doorvoeren in onze websites. 2Bfound beschouwen wij als een betrouwbare partner op het gebied van online marketing.

Contactformulier
Bezig met versturen
Ook het maximale uit je online activiteiten halen?

Wij bekijken graag gezamenlijk de mogelijkheden!

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)