Credo Ondernemingsplan

het logo van credo ondernemingsplan

Credo Ondernemingsplan is specialiseerd in het schrijven van ondernemingsplannen op maat. In 2013 klopte Credo aan bij 2Bfound met de vraag hoe te zorgen voor meer offerteaanvragen via de website. Daar wisten wij natuurlijk wel raad mee. We hebben toen direct een SEO adviesrapport voor ze opgesteld en deze uitgewerkt op de website. Enige tijd later gingen we ook aan de slag met Google Ads en hebben we samen voor een flinke toename in offerteaanvragen gezorgd!

”Sinds de samenwerking is het aantal aanvragen online ongeveer verdriedubbeld en komen er steeds meer mensen naar kantoor voor een vrijblijvend intakegesprek.”

Geboekte resultaten

16 relevante keywords in de top 3

Door het toepassen van SEO optimalisatie en het verspreiden van links op kwalitatie websites, staat Credo inmiddels in te top 3 van 16 zeer belangrijke keywords.

41% meer websitebezoekers

Met de inzet van content marketing, waaronder het schrijven van landingpagina's en SEO blogs, hebben we een flinke stijging in het aantal websitebezoekers weten te realiseren.

298% meer offerteaanvragen

Door de inzet van kwalitatieve Google Ads campagnes hebben we het aantal aanvragen van offertes weten te verhogen met 298%.

Ook samen mooie resultaten boeken?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen

Je kunt ook direct contact opnemen met een specialist:

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert
Wilfred Stomp
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)
Wouter Troost Online Marketeer bij 2Bfound
Wouter Troost
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)