Waarom een zoekmachine optimalisatie cursus/workshop volgen?

Het goed vindbaar zijn op het internet is een kunst. Internet Marketing Bureau 2Bfound biedt u de mogelijkheid om het gehele zoekmachine optimalisatie traject, en alle facetten die daarbij komen kijken, uit handen te nemen. Echter leert de ervaring dat er ook mensen zijn die zelf liever de touwtjes in handen hebben. Speciaal voor deze mensen bieden wij regelmatig een zoekmachine optimalisatie (SEO) cursus aan, waarbij u binnen één dag alle kennis in huis heeft om zelf optimale resultaten uit uw website te halen.

Voor wie is de zoekmachine optimalisatie cursus geschikt?

Deze workshop is ideaal voor webbouwers, ondernemers, tekstschrijvers, enz. die zich in zoekmachine optimalisatie willen verdiepen en graag direct de opgedane kennis in de praktijk willen gaan brengen.

Een zoekmachine optimalisatie cursus/workshop bij 2Bfound is…

Google heeft in de afgelopen paar jaar ontzettend veel wijzigingen doorgevoerd wat betreft hun algoritme. Dit komt er in de praktijk op neer dat het steeds ingewikkelder wordt om goed te scoren in de zoekmachines. Kennis op het gebied van SEO is dus essentieel en u begint beter vandaag dan morgen.

Gedurende deze cursus zult u wegwijs gemaakt worden met zoekmachines en SEO. We zullen beginnen bij de basis, hoe komen mensen nu precies op je website, welke woorden gebruiken ze, hoe denken ze, hoe gaan zoekmachines hiermee om en hoe kunt u hierop inspelen? Deze basiskennis is een vereiste fundering voor de verdere technieken die u zult gebruiken.

Vervolgens komt de technische kant van zoekmachine optimalisatie aan bod, een Google- en gebruiksvriendelijke structuur is namelijk essentieel voor uw website. Er zal uitgelegd worden hoe u een goed linknetwerk op kunt bouwen en welke tools u hiervoor kunt gebruiken.  U leert tevens welke eisen voor de content van uw website nodig zijn en hoe u hierin uw zoekwoorden op een juiste manier verwerkt.  De cursus staat in het teken van interactiviteit, kleinschaligheid en hands-on tips welke direct toepasbaar zijn. Nadat er is ingegaan op de theorie zult u onder professionele begeleiding de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

5 Redenen om een zoekmachine optimalisatie cursus bij 2Bfound te volgen

  1. Geen overbodige, onnodige informatie. Enkel to-the-point, toepasbaar en resultaatgericht
  2. 100% in lijn met Google’s filosofie, zodat u geen Google penalty zult krijgen (zie ook: Google Penalty)
  3. Persoonlijke aandacht voor uw wensen en vragen
  4. Door de scherpe prijs heeft u uw investering binnen korte tijd terugverdient
  5. De cursus zal gaan over de hele linie en is toepasbaar in elke markt, ongeacht of u een website of webshop heeft

Wilt u meer informatie wat betreft het programma? Ga dan naar SEO Training.

Wilfred Stomp eigenaar 2Bfound en SEO expert

Over de auteur: Wilfred Stomp

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x